آغاز فاز چهارم مجتمع تربیتی حضرت مهدی (عج) مشهد | توسعه مدارس دخترانه و حوزه‌های علمیه شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان حج و زیارت اولویت‌های جدید حج را فراخواند (۲۶ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۶۶۲۰
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
سازمان حج و زیارت اولویت‌های جدید حج را فراخواند (۲۶ دی ۱۴۰۲)
سازمان حج و زیارت اولویت‌های جدیدی را برای ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۳ فراخواند.

به گزارش شهرآرانیوز براساس اطلاعیه جدیدی که از سوی سازمان حج و زیارت در اختیار کارگزاران زیارتی قرار گرفته است، ودیعه‌گذاران حج تمتع تا ۳۱ مردادماه ۱۳۸۶ برای ثبت‌نام در کاروان‌های ۱۴۰۳ فراخوانده شدند.

از این اولویت‌ها خواسته شده است پیش از نام‌نویسی با مراجعه به سامانه reserve.haj.ir اطلاعات خود را به‌روزرسانی و کدرهگیری دریافت کنند و پس از انتخاب کاروان، علی‌الحساب مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان (پس از کسر مبلغ ودیعه‌گذاری و سود سپرده آن) واریز کنند تا رزرو ثبت‌نام آن‌ها قطعی شود.

ثبت‌نام حج تمتع از ۱۵ دی‌ماه آغاز شده است و تا کنون در سه مرحله، ودیعه‌گذاران حج تا ۲۹ اسفند ۸۵، تا ۳۱ اردیبهشت ۸۶ و تا ۳۱ تیرماه ۸۶ فراخوانده شده‌اند.

سازمان حج پیش‌تر اعلام کرده بود در صورت خالی ماندن کاروان‌ها از روز ۲۵ دی‌ماه تمام دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع از تاریخ ۱۳۸۶/۰۵/۰۱ به بعد را به‌صورت روزشمار و صرفاً تا تکمیل ظرفیت اختصاصی هر استان (به تناسب ظرفیت خالی) فرامی‌خواند. فراخوان این ودیعه‌گذاران عمومی نبوده و با پیامک به آن‌ها اطلاع داده می‌شود.

همچنین اعلام شده است افرادی که در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی و وجوه مربوط را واریز کرده‌اند، ولی به دلیل لغو سفر حج در آن سال و سال‌های پس از آن موفق به تشرف نشده و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند، نیازی به انجام پیش ثبت‌نام نداشته و همزمان با اعلام ثبت‌نام قطعی، به‌صورت مستقیم امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را خواهند داشت.

سهمیه حج ایران در سال ۱۴۰۳ حدود ۸۲ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام شده است، که بنا بر آخرین آمار سازمان حج و زیارت تا کنون ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار نفر قطعی شده است.

بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، قرار است اعزام کاروان‌های حج تمتع از اوایل ماه ذی‌القعده (دهه سوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) آغاز شود و با پایان ماه ذی‌الحجه و اوایل ماه محرم ۱۴۴۶ (نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۳) خاتمه یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->