ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

مخالفت مردم انگلیس با جنگ در غزه و تجاوز علیه یمن

  • کد خبر: ۲۰۶۶۹۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
مخالفت مردم انگلیس با جنگ در غزه و تجاوز علیه یمن
نتایج تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از مردم این کشور مخالف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوز نظامی علیه یمن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات موسسه یوگاو حاکی است ۳۳ درصد مردم انگلیس معتقدند که دولت لندن باید از نفوذ خود برای توقف جنگ در غزه استفاده و خواستار برقراری فوری آتش‌بس در این باریکه شود. ۲۴ درصد دیگر هم بر این باورند که دولت باید خواستار توقف موقت درگیری‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه شود.

این درحالیست که تنها ۹ درصد مردم معتقدند دولت لندن باید از اقدامات (رژیم) اسرائیل، بدون توجه به کشتار فلسطینی‌ها حمایت کند.

دیگر یافته‌های این موسسه انگلیسی نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور از تجاوز نظامی علیه یمن حمایت نمی‌کنند.

بر اساس داده‌های یوگاو، ۵۳ درصد مردم موافق تصمیم دولت ریشی سوناک برای بمباران یمن هستند. بررسی داده‌های آماری نشان می‌دهد که عمده این افراد طرفداران حزب حاکم محافظه‌کار هستند.

۴۶ درصد دیگر که قریب به اتفاق آنها طرفدار حزب کارگر (دومین حزب سیاسی انگلیس) هستند هم اعلام کرده‌اند از اقدام نظامی دولت علیه یمن حمایت نمی‌کنند.

آمریکا و انگلیس بامداد جمعه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیروهای ارتش یمن اعلام کرده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

شنبه گذشته صدها هزار نفر از اقشار مختلف مردم انگلیس در اعتراض به تجاوز نظامی اخیر لندن و واشنگتن علیه یمن و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، برای چهاردهمین هفته متوالی در لندن دست به تظاهرات زدند.

آنها درحالی که شعارهایی را در حمایت از آتش‌بس فوری در غزه سر می‌دادند خواستار توقف کمک‌های تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی و اخراج سفیر این رژیم از لندن شدند.

دولت انگلیس از آغاز جنگ غزه با چشم‌پوشی از کشتار فلسطینی‌ها، حمایت تمام عیار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. ریشی سوناک با بیان این ادعا که آتش‌بس فوری، نیروهای مقاومت فلسطینی را جسورتر می‌کند به این شرط که حملات موشکی حماس متوقف و اسرای صهیونیستی آزاد شوند از آنچه «آتش‌بس پایدار» نامیده، اعلام حمایت کرده است.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی با حمایت تمام عیار کشورهای غربی برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و توقف عملیات نیروهای مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌انداخته و هزاران فلسطینی غیرنظامی را به شهادت رسانده است. بر اساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۴ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->