توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

مخالفت مردم انگلیس با جنگ در غزه و تجاوز علیه یمن

  • کد خبر: ۲۰۶۶۹۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
مخالفت مردم انگلیس با جنگ در غزه و تجاوز علیه یمن
نتایج تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از مردم این کشور مخالف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوز نظامی علیه یمن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات موسسه یوگاو حاکی است ۳۳ درصد مردم انگلیس معتقدند که دولت لندن باید از نفوذ خود برای توقف جنگ در غزه استفاده و خواستار برقراری فوری آتش‌بس در این باریکه شود. ۲۴ درصد دیگر هم بر این باورند که دولت باید خواستار توقف موقت درگیری‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه شود.

این درحالیست که تنها ۹ درصد مردم معتقدند دولت لندن باید از اقدامات (رژیم) اسرائیل، بدون توجه به کشتار فلسطینی‌ها حمایت کند.

دیگر یافته‌های این موسسه انگلیسی نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور از تجاوز نظامی علیه یمن حمایت نمی‌کنند.

بر اساس داده‌های یوگاو، ۵۳ درصد مردم موافق تصمیم دولت ریشی سوناک برای بمباران یمن هستند. بررسی داده‌های آماری نشان می‌دهد که عمده این افراد طرفداران حزب حاکم محافظه‌کار هستند.

۴۶ درصد دیگر که قریب به اتفاق آنها طرفدار حزب کارگر (دومین حزب سیاسی انگلیس) هستند هم اعلام کرده‌اند از اقدام نظامی دولت علیه یمن حمایت نمی‌کنند.

آمریکا و انگلیس بامداد جمعه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیروهای ارتش یمن اعلام کرده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

شنبه گذشته صدها هزار نفر از اقشار مختلف مردم انگلیس در اعتراض به تجاوز نظامی اخیر لندن و واشنگتن علیه یمن و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، برای چهاردهمین هفته متوالی در لندن دست به تظاهرات زدند.

آنها درحالی که شعارهایی را در حمایت از آتش‌بس فوری در غزه سر می‌دادند خواستار توقف کمک‌های تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی و اخراج سفیر این رژیم از لندن شدند.

دولت انگلیس از آغاز جنگ غزه با چشم‌پوشی از کشتار فلسطینی‌ها، حمایت تمام عیار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. ریشی سوناک با بیان این ادعا که آتش‌بس فوری، نیروهای مقاومت فلسطینی را جسورتر می‌کند به این شرط که حملات موشکی حماس متوقف و اسرای صهیونیستی آزاد شوند از آنچه «آتش‌بس پایدار» نامیده، اعلام حمایت کرده است.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی با حمایت تمام عیار کشورهای غربی برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و توقف عملیات نیروهای مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌انداخته و هزاران فلسطینی غیرنظامی را به شهادت رسانده است. بر اساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۴ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->