برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد و برعکس + لینک فروش بلیت جوان‌ترین پدر و مادرها در کدام استان هستند؟ میانسالان آستین بالا زدند | ازدواج بیش از ۳۲ هزار زوج بالای ۵۰ سال قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن کودک دوساله گنابادی بر اثر برق‌گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با ۳ مصدوم + عکس (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد + ویدئو دو مدیر درپی حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما، موجب بازگشت پرواز شیراز-مشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان
سرخط خبرها

مدیرکل بیمه سلامت خراسان‌رضوی: ماهانه ۵۰ میلیارد تومان در حوزه دیالیز توسط بیمه سلامت هزینه می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۷۲۵
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
مدیرکل بیمه سلامت خراسان‌رضوی: ماهانه ۵۰ میلیارد تومان در حوزه دیالیز توسط بیمه سلامت هزینه می‌شود
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: به‌صورت ماهانه در استان ۵۰میلیاردتومان در حوزه دیالیز و ۱۵میلیاردتومان در حوزه انسولین‌های قلمی هزینه می‌کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وجدانی امروز، ۲۷ دی‌ماه، در بیستمین اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران که در هتل خورشید کوثر هشتم برگزار شد، اظهار کرد: استان ما از نظر جمعیت ۸ درصد و از نظر وسعت ۷ درصد کل کشور بوده، جمعیت استان ۶ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۵۰۱ نفر است که ۳ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۳۱۶ نفر خانم و بقیه آقایان هستند.

۲۳ هزار و ۳۰۲ نفر از اتباع خراسان رضوی تا آذر سال جاری تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌اند

وی بیان کرد: در ۳۴ شهر استان مراکز فعال برای خدمت‌رسانی به مردم داریم. ۶۱ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که نسبت بیمه‌شده استان به کل کشور ۱۰ درصد، معادل ۳ میلیون و ۸۷۸ هزار و ۵۳ نفر است. در کل کشور رتبه اول را در زمینه جمعیت بیمه‌شدگان داریم. ۷۸ درصد جمعیت کل بیمه‌شدگان استان تحت پوشش رایگان قرار دارند. تا آذر ۱۴۰۲، ۲۳ هزار و ۳۰۲ نفر از اتباع استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌اند.

وجدانی با بیان اینکه ۵۵۷۹ مرکز، طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که از این نظر رتبه دوم را در کشور داریم، عنوان کرد: در حوزه ناباروری رتبه اول کشور را به خودمان اختصاص دادیم. ۱۰ هزار و ۹۰۴ پرونده در کشور تشکیل شده که در استان ما ۳۶۸۱ پرونده است. از نظر اعتباری ۳۹۷ میلیارد تومان در کشور هزینه شده که ۷۳ میلیاردتومان سهم استان است. در کشور ۷۲ هزار و ۳۴۵ نفر نشان‌دار شدند که از این تعداد ۱۴ هزار و ۲۳۲ نفر در استان قرار دارد و رتبه اول را در کشور داریم.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود: در زمینه خدمات بیمه سطح یک، ۶ دانشکده و دانشگاه تحت پوشش قرار دارند. جمعیت بیمه‌شده روستایی یک میلیون و ۸۴۷ هزار نفر و جمعیت روستایی مشمول سرانه در ۶ دانشگاه تحت پوشش ما ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر است. در حوزه پزشک خانواده کل جمعیت منتسب در حوزه شهری ۵۷۷ هزار نفر و تعداد پزشکان همکار با ما ۴۴۰ نفر است.

روزانه ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه خراسان رضوی است

وی خاطرنشان کرد: در مقایسه با سال گذشته مراجعه‌کننده ۱۸ درصد و هزینه‌ها ۶۶ درصد رشد داشته است. در بیمه سلامت هر ساعت ۶۵۰ میلیون تومان و هر روز ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه استان است. در حوزه معلولان تا این لحظه ۵۹ هزار و ۹۳۲ نفر نشان‌دار شدند. آمار ما در حوزه اوتیسم ۸۶۴ در سه سطح خود است. میانگین هزینه هر بار مراجعه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود.

وجدانی با اشاره به اینکه تعداد کارکنان ما در سطح استان ۲۶۹ نفر است، تصریح کرد: هر کارمند ما ۱۴ هزار و ۴۱۷ نفر و ۲۱ مرکز را تحت پوشش دارد که این نشان کمبود نیروی انسانی است. وقتی وارد سازمان شدیم فرسودگی شغلی و افت انگیزه در مجموعه مشاهده می‌شد، بنابراین اقداماتی را آغاز کردیم که موثر واقع شد و نشان داد با امکانات موجود هم می‌توان کار‌هایی را در مجموعه انجام داد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه بهره‌وری این را در دستورکار قرار دادیم که هر کارمند باید یک پروژه را به عهده بگیرد. در حوزه پژوهشی طرح هر کارمند یک مطالعه‌گر را عنوان کردیم. در زمینه رفاهی نیز اقدامات بسیار خوبی انجام دادیم و تفاهم‌نامه‌هایی را اجرا کردیم.

وی گفت: در استان به صورت ماهانه ۵۰ میلیارد تومان در حوزه دیالیز و ۱۵ میلیارد تومان در حوزه انسولین‌های قلمی هزینه می‌کنیم. ۲۰۰ میلیارد تومان از هزینه‌های ما در زمینه عوارض دیابت است. اگر همه در زمینه پیشگیری متمرکز شوند، یک‌سوم منابع ما ذخیره خواهد شد. از ۵۰ میلیارد دیالیز ۲۰ تا ۲۵ درصد واقعی نبوده و دیالیزی انجام نمی‌شود.

وجدانی بیان کرد: پرونده الکترونیک بستری پروژه دیگر ماست. ما در این زمینه هفت سامانه را طراحی کردیم که به منظور حذف کاغذ بود؛ زیرا ماهانه حدود ۵ میلیون کاغذ در بیمارستان‌های دولتی ما اسراف می‌شود. با اجرای این پروژه به زودی تعدادی از کاغذ‌ها حذف خواهد شد. اگر این کار را در استان شروع کنیم، اتفاقات بزرگی در کشور خواهد افتاد. در زمینه هوش مصنوعی نیز اتفاقات خوبی رخ داده و چهار محصول آماده رونمایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->