آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیمه سلامت در پی ایجاد چتری امن برای حفاظت مالی مردم است

  • کد خبر: ۲۰۶۷۴۶
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
بیمه سلامت در پی ایجاد چتری امن برای حفاظت مالی مردم است
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: چشم‌انداز بیمه سلامت در ایران این است که بتوانیم پوششی مطمئن و فراگیر و چتری امن برای تامین و حفاظت مالی از مردم در کشور داشته باشیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی ناصحی امروز، ۲۷ دی‌ماه، در بیستمین اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران که در هتل خورشید کوثر هشتم برگزار شد، اظهار کرد: بیمه سلامت ایستا نیست، پویاست و در راستای حل مشکلات بیمه‌شدگان و مردم روزبه‌روز قدم‌های محکم‌تری بر‌می‌دارد. هر زمان سرعت ما کم می‌شود، آثار آن را در حال و روز بیمه‌شدگان می‌بینیم و هر زمان مصمم‌تر می‌شویم، برکات خداوند به سمت ما می‌آید.

وی بیان کرد: اقدامات مهمی در حوزه بیمه اتفاق افتاده است. بیمه‌شدگان ما عمدتا از اقشار کم‌درآمد جامعه هستند که ما وظیفه خود می‌دانیم از آن‌ها حمایت کنیم. در شروع سال جدید مقام معظم رهبری قوت قلب دادند و شاخص‌های بیمه را تایید کردند. چشم‌انداز بیمه سلامت در ایران این است که بتوانیم پوششی مطمئن و فراگیر و چتری امنی برای تامین و حفاظت مالی از مردم در کشور داشته باشیم.

ناصحی با بیان اینکه پوشش خدمات پزشکی مورد نیاز مردم بسیار مهم است، عنوان کرد: در دو سه سال اخیر تعداد زیادی خدمت را که موردنیاز مردم و حتی گران‌قیمت بود، تحت پوشش قرار دادیم که کار مهمی بوده است. ما با همکاری وزارت بهداشت در تلاش هستیم تا از تمام ظرفیت‌های کشور در حوزه سلامت و منابع مالی به صورت واحد استفاده کرده و واحد، همگام و یک‌صدا عمل کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: با اصلاح تعرفه‌های پزشکی و نظارت درست بر اعمال و حتی رتبه‌بندی موسسات و بیمارستان‌ها می‌توانیم خرید خدمت مناسب را داشته باشیم. این مدنظر ما نیست که هر خدمتی را از هر مکانی با هر کیفیتی خرید کنیم، بلکه باید از این حوزه عبور کنیم. حوزه پیشگیری در بیمه سلامت وارد شده و برنامه‌های بسیار مهمی را در این زمینه پیش‌بینی کردیم.

وی ادامه داد: در نظام پرداخت و انضباط اداری و مالی قدم‌های خوبی برداشته شده و ادعا می‌کنیم پا با پای اسنادی که ارائه می‌شود حرکت کرده و آن‌ها را پرداخت می‌کنیم. موسسات ضروری در اولویت ما قرار دارند. وقتی صندوق صعب‌العلاج راه‌اندازی می‌کنیم صرفا نمی‌خواهیم به مدت زمانی اکتفا کنیم، بلکه امیدواریم پایدار شود و بتواند در زمینه بیماران پرهزینه و نیازمند، کمک بیشتری کرده و به طور کامل تحت پوشش قرار دهد تا وقتی نشان‌دار شدند دیگر دغدغه مالی نداشته باشند.

ناصحی گفت: در زمینه الکترونیک کردن خدمات گام‌های اصلی را برداشتیم و ان‌شاءالله پرونده الکترونیک نیز به آن اضافه خواهد شد تا بتوانیم یک بسته کامل الکترونیک را داشته باشیم. ما در این زمینه از دستگاه‌های برتر کشور هستیم. همه در این راستا حرکت می‌کنیم که بتوانیم خدمت درستی را ارائه دهیم و رضایت کامل بیمه‌شدگان خود را به دست آوریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->