جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

جزئیات توافق برای انتقال دارو به اسرای صهیونیست و مردم غزه

  • کد خبر: ۲۰۶۸۶۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
جزئیات توافق برای انتقال دارو به اسرای صهیونیست و مردم غزه
عضو ارشد حماس اعلام کرد در توافق روز سه‌شنبه پیرامون انتقال دارو به اسرای صهیونیستی و مردم غزه، مقرر شد به ازای هر یک جعبه دارویی که به دست این اسرا می‌رسد، ۱۰۰۰ جعبه دارو در اختیار مردم غزه قرار بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی ابومرزوق گفت: براساس توافقی که با میانجیگری قطر و فرانسه صورت گرفت، به ازای هر یک جعبه دارویی که به دست اسرای اسرائیلی می‌رسد، ۱۰۰۰ جعبه دارو در اختیار مردم غزه قرار می‌گیرد و ارتش رژیم صهیونیستی نیز محموله دارو‌های وارد شده را تفتیش نخواهد کرد.

در همین راستا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد محموله دارو بازرسی نمی‌شود. این در حالی است که منابع امنیتی در تل‌آویو دقایقی پیش اعلام کردند نتانیاهو به ارتش دستور داده کامیون‌های حامل دارو‌ها را که به غزه منتقل خواهند شد، تفتیش کند.

ابومرزوق گفت: فرانسه درخواست داد تا داروی غزه را تامین کند، اما ما به دلیل عدم اعتماد به آن، به دلیل موضعش در حمایت از اسرائیل و ایستادگی در برابر «آرمان‌های مردم ما» با این درخواست مخالفت کردیم.

به نقل از خبرگزاری سما، ابومرزوق افزود: ما از برادران خود در قطر خواستیم دارو تهیه کنند، زیرا به آن‌ها اعتماد داریم و آن‌ها نیز ضمن قدردانی موافقت کردند.

عضو حماس تصریح کرد براساس توافق مذکور، انتقال غذا و کمک‌های انسانی به نوار غزه افزایش می‌یابد و صلیب سرخ داروی چهار بیمارستان در سراسر غزه را تامین خواهد کرد.

وی افزود: این ما هستیم که به‌رغم تحریم و امتناع ۱۰۰ روزه رژیم صهیونیستی، مقدار، واسطه، مکانیسم توزیع و ارسال دارو به شمال غزه را تعیین کردیم.

قرار است توافق پیرامون انتقال دارو به اسرای صهیونیستی و مردم غزه از امروز اجرایی شود.

صبح امروز هواپیمای قطری حامل دارو و کمک‌ها در فرودگاه العریش در استان سینای شمالی فرود آمد. قرار است یک هواپیمای قطری دیگر هم به فرودگاه العریش برسد و براساس توافق، دارو‌ها از استان سینا به غزه منتقل خواهد شد.

بر اساس اعلام قطر، قرار شد در ازای تحویل دارو به اسرای صهیونیستی بازداشت شده در نوار غزه، دارو و کامیون‌های حامل کمک‌ها در اختیار ساکنان غزه قرار بگیرد.

همچنین اعلام شد دارو‌های اسرای صهیونیستی طبق فهرستی که رژیم اشغالگر براساس نیاز‌های پزشکی اسرا تهیه کرده، در فرانسه خریداری شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->