نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده برگزار می گردد شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد احضار کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در اسپانیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وزیر پیشنهادی اقتصاد به کمیسیون انرژی مجلس رفت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: عدالت اجتماعی نیازمند مقابله با مفاسد قدرت و ثروت است | بهبود وضعیت اقتصادی کشور نیازمند اصلاح نظام بانکداری است اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از رآکتور تحقیقاتی تهران بازدید کردند پوتین تاکید کرد: همکاری روسیه و بریکس عاری از تحریم و تهدید است نیویورک‌تایمز با انتقاد از عملکرد ترامپ: آمریکا هر روز بی‌ثبات‌تر می‌شود کمبود سوخت و قطعی برق، جان نوزادان غزه را می‌گیرد اتهام‌زنی جدید گروسی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین نمی‌کند از مهم‌ترین مزایای تشکیل سازمان ملی مهاجرت، شناسنامه‌دارکردن و هویت‌سازی اتباع است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص رسیدگی ویژه به پرونده یک قتل در فریمان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی باری در نزدیکی سواحل جنوبی هند تصادف بزرگراهی در مالزی ۱۵ کشته و ۳۳ مجروح برجای گذاشت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پلیس کدام جرائم را در استعلام جذب رانندگان اینترنتی بررسی می‌کند؟ پزشکیان: هنجارشکنی هم به‌اندازه اجبار به حجاب، مورد پذیرش عموم مردم نیست توضیحات رئیس قوه‌قضائیه درباره پرونده قتل الهه حسین‌نژاد واکنش ترکیه به توقیف کشتی مادلین توسط رژیم صهیونیستی رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان کشور: دورنگه‌داشتن خودتان و خانواده‌تان از عوامل فسادزا شرط اول مبارزه با فساد است فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی: توقیف کشتی مادلین یک شکست سیاسی و نظامی بود تجمع علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل مقر حزب لیکود
سرخط خبرها

واکنش مقاومت فلسطین به درج مجدد انصارالله در فهرست تروریسم آمریکا

  • کد خبر: ۲۰۶۹۰۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۵
واکنش مقاومت فلسطین به درج مجدد انصارالله در فهرست تروریسم آمریکا
جنبش‌های جهاد و حماس فلسطین طی بیانیه‌هایی ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در درج نام جنبش انصار الله یمن در فهرست سازمان‌های تروریستی از تلاش‌های یمن و انصارالله در حمایت از فلسطین تقدیر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در دو بیانیه جداگانه اقدام آمریکا در درج مجدد نام جنبش انصارالله یمن به فهرست اصطلاحاً «تروریستی» را محکوم کردند.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد که جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدام واشنگتن به درج مجدد نام انصار الله یمن در لیست تروریسم جهانی را بشدت محکوم کرده و آن را اقدامی سیاسی و جانبداری واضح و روشن از رژیم اشغالگر صهیونیستی و تلاشی در جهت حمایت از آن و سرپوش نهادن بر جنایات وحشیانه و نسل‌کشی این رژیم در حق ملت فلسطین در نوار غزه می‌دانیم.

حماس بیان کرد که این اقدام سیاسی و غیراخلاقی بار دیگر همسویی دولت بایدن با برنامه‌های توسعه‌طلبانه دشمن اشغالگر صهیونیستی در فلسطین و منطقه را ثابت می‌کند.

این جنبش عنوان کرد که سیاست‌های آمریکا هرگز ملت‌های عربی و آزاد جهان را از همبستگی با ملت فلسطین و قضیه عادلانه آن تا زوال و نابودی رژیم اشغالگر و تحقق خواسته‌های این ملت اعم از آزادی و تعیین سرنوشت خویش بازنمی‌دارد.

جنبش حماس همچنین از تلاش‌های یمن و انصار الله و تمامی گروه‌های مقاومت در حمایت از فلسطین و قدس تقدیر کرد و بر وحدت همه این طرف‌ها به عنوان یک امت در مقابله با دشمن اشغالگر و متوحش صهیونیستی تاکید کرد.

از سوی دیگر، جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز با صدور بیانیه‌ای اقدام آمریکا در درج نام جنبش انصار الله یمن در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم کرد.

این جنبش بیان کرد که اقدامات آمریکا ثابت می‌کند که این کشور به دنبال حاکم شدن بر ملت‌ها است و تروریسم حقیقی را در پیش گرفته تا این ملت‌ها را تحت سلطه خود درآورد.

جنبش جهاد اسلامی از مردم یمن و انصار الله که در کنار ملت فلسطین به مقابله با دشمن اشغالگر صهیونیستی پرداختند، درود فرستاد.

از سوی دیگر، محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن در گفتگو با شبکه الجزیره در اینباره اظهار داشت: آمریکا از موضوع قرار دادن نام ما در فهرست تروریسم به دنبال اهداف سیاسی است.

وی تاکید کرد: کاری که ما در دریای سرخ انجام دادیم، نوعی فشار برای توقف جنگ غزه بود و این اقدام آمریکا، ما را از موضع قاطع‌مان در حمایت از فلسطینی‌ها منصرف نخواهد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->