دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم
سرخط خبرها

حزب الله لبنان پیشنهاد آتش بس با رژیم صهیونیستی را رد کرد

  • کد خبر: ۲۰۷۰۵۶
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۹
حزب الله لبنان پیشنهاد آتش بس با رژیم صهیونیستی را رد کرد
خبرگزاری رویترز به نقل از برخی مقام‌های لبنانی نوشت حزب‌الله پیشنهادات نماینده رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس با رژیم صهیونیستی را نپذیرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی مسئولان در لبنان اظهار داشتند حزب‌الله با پیشنهادات «آموس هوکشتاین» نماینده رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس در بخش شمالی فلسطین اشغالی از جمله خروج نیرو‌های حزب‌الله از مرز‌های مشترک با اراضی اشغالی مخالفت کرده و تاکید کردند که این پیشنهادات غیر واقع‌بینانه است.

یک مقام آگاه لبنانی تایید کرد که حزب‌الله آماده شنیدن است و از تلاش‌های دیپلماتیک ایالات متحده استقبال می‌کند و این بیانگر تمایل این حزب برای اجتناب از یک جنگ گسترده‌تر است.

طی هفته‌های اخیر مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتش‌بس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکم‌فرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات تل‌آویو به نوار غزه، حملات متقابل میان حزب‌الله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیرو‌های اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرک‌نشینان هم به صورت داوطلبانه شهرک‌ها را ترک کرده‌اند.

روزنامه الاخبار هم نوشته بود هوکشتاین تنها دغدغه‌اش فراهم کردن شرایط بازگشت صهیونیست‌ها به شهرک‌های شمال سرزمین اشغالی در مجاورت مرز لبنان بوده است.

الاخبار نوشت: خواسته هوکشتاین این بود که به جای حزب‌الله ارتش لبنان در محدوده مذکور مستقر شود تا شهرک نشینان بتوانند به شهرک‌های خود بازگردند.

طبق این گزارش، بلینکن حتی با لحنی تهدیدآمیز به لبنانی‌ها گفته است: در غیر این صورت اسرائیل جنگی را علیه حزب‌الله آغاز خواهد کرد و لبنان باید از اتفاقات غزه درس بگیرد.

الاخبار درباره پاسخ مقامات لبنان به فرستاده آمریکا نیز نوشت: بسته‌شدن جبهه جنوب لبنان مستلزم بسته‌شدن جبهه غزه و توقف جنگ در آن است و سپس باید راه حل سیاسی در پیش گرفته شود.

حالا برخی مقامات لبنانی و یک دیپلمات اروپایی می‌گویند حزب‌الله مستقیما در مذاکرات شرکت نکرد و به‌جای آن میانجی‌های لبنانی پیشنهاد‌ها و ایده‌های هوکشتاین را به این جنبش منتقل کردند.

سه منبع لبنانی و یک مقام آمریکایی فاش کردند که یکی از این پیشنهادها، کاهش درگیری‌های فرامرزی همراه با اقدام اسرائیل برای انجام عملیات‌های با شدت کمتر در نوار غزه است.

همچنین ۲ مقام لبنانی گفتند: پیشنهادی نیز به حزب الله ارائه شده که نیرو‌های آن هفت کیلومتر از مرز‌ها دور شوند.

مسئولان لبنانی تصریح کردند که حزب‌الله این ۲ ایده را رد و آن‌ها را غیرواقع‌بینانه توصیف کرد.

سه مقام لبنانی می‌گویند حزب‌الله اشاره کرده که به محض پایان جنگ در غزه، ممکن است از ایده مذاکره لبنان برای توافق از طریق میانجی‌گران بر سر مناطق مرزی مورد مناقشه استقبال کند. اخیرا نیز یکی از رهبران حزب الله در یک سخنرانی به این موضوع اشاره کرده بود.

یک مقام ارشد حزب‌الله که خواست نامش فاش نشود، به رویترز گفت: پس از جنگ غزه، ما آماده حمایت از مذاکره کنندگان لبنانی هستیم تا تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

مقامات لبنان بر ضرورت اجرای کامل و بدون نقص قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت تاکید می‌کنند که طبق آن رژیم صهیونیستی باید نقض حریم هوایی و زمینی لبنان را متوقف کند. لبنانی‌ها اعلام کردند اجرای کامل قطعنامه شورای امنیت یک فرصت واقعی برای آرام شدن اوضاع در مرزهاست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->