رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید وزارت خارجه فرانسه به حق فلسطین برای تشکیل دولت مستقل

  • کد خبر: ۲۰۷۵۲۴
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۶
تاکید وزارت خارجه فرانسه به حق فلسطین برای تشکیل دولت مستقل
وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که فلسطینیان حق حاکمیتی و تشکیل دولت مستقل را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، «استفان سیجورنه» وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت که فلسطین حق تشکیل دولت مستقل را دارد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «فلسطینیان حق حاکمیتی و تشکیل دولت مستقل را دارند و فرانسه همچنان به تعهداتش برای تحقق این هدف پایبند خواهد ماند».

طی روزهای گذشته شماری از وزرای کابینه رژیم اسرائیل به صراحت مخالفت خود را با تشکیل کشور فلسطین اعلام کرده‌اند و تاکید کرده‌اند در تل‌آویو بر سر این مسئله اجماع وجود دارد.

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» به نقل از «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم اخیرا گزارش داد که اجماع گسترده‌ای در تل‌آویو در مخالفت با شکل‌گیری کشور فلسطین وجود دارد.

«ایتمار بن گور» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز اخیرا تاکید کرد همواره کشور فلسطین را انکار کرده است. از سوی دیگر، «میکی زوهر» وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل نیز گفت که تل‌آویو به هیچ وجه اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهد داد.

نتانیاهو، روز شنبه، گفته بود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره امکان شکل‌گیری کشور فلسطین با او صحبتی نکرده است. او همچنین گفت که بعد از پایان جنگ نیز تل‌آویو با شکل‌گیری کشور فلسطین موافقت نخواهد کرد.

«نبیل ابوردینه» سخنگوی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین می‌گوید که آمریکا تنها نباید از راهکار دودولتی در فلسطین سخن بگوید، بلکه باید کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

براساس گزارش شنبه‌شب «وفا» خبرگزاری تشکیلات خودگردان، ابوردینه این سخنان را در واکنش به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل بیان کرده است که گفته بود مخالف تشکیل کشور فلسطین است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->