جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده‌های شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است
سرخط خبرها

یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک نوزاد در جهنم غزه به دنیا می‌آید

  • کد خبر: ۲۰۷۱۹۴
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک نوزاد در جهنم غزه به دنیا می‌آید
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد حدود ۲۰ هزار کودک در جهنم جنگ غزه از زمان آغاز آن در هفت اکتبر به دنیا آمده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تس انگرم، سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) پس از بازگشت اخیر خود از غزه، مشاهدات خود را از خونریزی مادران تا حد مرگ و پرستاری که مجبور به عمل سزارین روی شش زن باردار فوت شده بود، بازگو کرد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی از طریق تماس ویدیویی از امان به خبرنگاران در ژنو گفت: هر ۱۰ دقیقه یک نوزاد در میانه این جنگ وحشتناک متولد می‌شود. مادر شدن باید مناسبتی برای جشن و شادی باشد. اما در غزه، کودک دیگری متولد شده و وارد جهنم می‌شود.

وی بر ضرورت اقدام فوری بین‌المللی تأکید کرد و گفت: دیدن رنج نوزادان تازه متولد شده در حالی که برخی از مادران تا حد مرگ خونریزی می‌کنند، باید همه ما را نگران کند.

یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک نوزاد در جهنم غزه به دنیا می‌آید

این مسئول یونیسف همچنین دیدار‌های «دل‌خراش» با زنانی را توصیف کرد که این مصیبت‌ها را تجربه می‌کنند. یکی از آنها، مشاعل است که زمانی که باردار بود خانه‌اش بمباران شد و شوهرش چندین روز زیر آوار گیر افتاد. جنین او از آن زمان از حرکت ایستاده است.

سخنگوی یونیسف گفت: اکنون مطمئنیم که جنین حدود یک ماه پس از بمباران مرده است و مشاعل همچنان منتظر مراقبت‌های پزشکی است. بهتر است هیچ کودکی در این کابوس متولد نشود.

یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک نوزاد در جهنم غزه به دنیا می‌آید

وی همچنین داستان پرستاری را تعریف کرد که گفت در هشت هفته گذشته شش زن فوت شده را سزارین کرده است.

او گفت: مادران در دریافت مراقبت‌های پزشکی، تغذیه و محافظت کافی قبل، حین و بعد از زایمان با چالش‌های غیر قابل تصوری روبرو هستند. وضعیت زنان باردار و نوزادان در نوار غزه غیرقابل تصور است و نیازمند اقدامات فشرده و فوری است.

وی افزود: میزان مرگ و میر نوزادان در غزه هنوز مشخص نیست. کودکان اکنون به دلیل بحران انسانی و همچنین به دلیل بمب و گلوله جان خود را از دست می‌دهند.

این مسئول اشاره کرد بیمارستان اماراتی در رفح، در جنوب نوار غزه، اکنون خدمات خود را به اکثر زنان باردار در غزه ارائه می‌دهد.

وی فاش کرد در شرایط ازدحام بیش از حد و منابع محدود، تیم‌های پزشکی مجبور هستند مادران را ظرف سه ساعت پس از سزارین از بیمارستان خارج کنند. این شرایط مادران را در معرض خطر سقط جنین، مرگ، زایمان زودرس و آسیب‌های روانی قرار می‌دهد. زنان باردار و شیرده و نوزادان در شرایط «غیرانسانی» در کمپ‌های موقت زندگی می‌کنند، از سوءتغذیه رنج می‌برند و با خطر استفاده از آب ناسالم مواجه هستند.

او گفت: این امر حدود ۱۳۵ هزار کودک زیر دو سال را در معرض خطر سوء تغذیه حاد قرار می‌دهد. بشریت نمی‌تواند اجازه دهد این وضعیت فاجعه بار بیش از این ادامه یابد. مادران و نوزادان تازه متولد شده نیاز به آتش بس انسانی دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->