نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسانه رسمی رژیم صهیونیستی: ۲۰۰ سرباز ذخیره از ابتدای جنگ غزه کشته شده‌اند

  • کد خبر: ۲۰۸۰۷۲
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
رسانه رسمی رژیم صهیونیستی: ۲۰۰ سرباز ذخیره از ابتدای جنگ غزه کشته شده‌اند
رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی تعداد کل نیرو‌های ذخیره کشته شده در نوار غزه را ۲۰۰ تن اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیست گزارش داد که از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه، ۲۰۰ سرباز ذخیره ارتش این رژیم کشته شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در جریان درگیری‌ها در نوار غزه، ۲۴ افسر و سرباز از جمله ۲۱ تن از نظامیان ذخیره بر اثر انفجار دو ساختمان در اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه که به دست نیرو‌های مقاومت فلسطین انجام شد، کشته شدند.

این ارتش در ادامه سه‌شنبه را خشونت‌بارترین روز جنگ از زمان آغاز یورش زمینی به غزه در ۲۷ اکتبر گذشته دانست.

با کشته شدن این ۲۴ تن، آمار کلی تلفات ارتش رژیم صهیونیستی تنها از زمان آغاز یورش زمینی و در نتیجه درگیری‌های مستمر با مقاومت فلسطین، به ۲۲۱ نظامی افزایش یافت.

در این میان، اطلاعات مرکز ساماندهی نیرو‌های وزارت جنگ رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۱۰۰ هزار تن از نیرو‌های ارتش این رژیم دچار معلولیت خواهند شد.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بیش از ۴۵۰۰ سرباز از آغاز جنگ زخمی شدند به این شکل که هر روز نزدیک به ۶۰ زخمی جدید اضافه می‌شوند.

مقاومت فلسطین با انتشار ویدیو‌هایی نشان می‌دهد که تعداد واقعی کشته‌ها و زخمی‌های ارتش رژیم اشغالگر بسیار بالاتر از آن چیزی است که اعلام می‌کند، در واقع نهاد نظامی رژیم صهیونیستی در تلاش برای مخفی کردن حجم تلفات خود، سانسور شدیدی درباره انتشار آمار واقعی اعمال می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->