جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید استاندار خراسان رضوی از زیرساخت‌های استان ماری ترکمنستان (۵ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۸۲۱۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
بازدید استاندار خراسان رضوی از زیرساخت‌های استان ماری ترکمنستان (۵ بهمن ۱۴۰۲)
هیاتی متشکل از مدیران بخش خصوصی و مسوولان اجرایی به ریاست استاندار خراسان رضوی طی هفته جاری از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های استان "ماری" ترکمنستان بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد معصومی‌فر رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار کرد: یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی و "بگنج مراد اورازوف" استاندار ماری ترکمنستان در این سفر درباره رفع موانع همکاری‌های تجاری گفت‌وگو کردند.

وی افزود: همچنین در این دیدار‌ها در خصوص توسعه همکاری‌ها در بخش صنعتی، کشاورزی، حمل و نقل، گردشگری، علمی و بهداشتی درمانی گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به یادداشت تفاهم همکاری بین استانی امضا شده در جریان سفر سردار بردی محمد اف رییس جمهور ترکمنستان به تهران در خرداد ماه پارسال، بر اجرایی شدن مفاد یادداشت تفاهم و توافقات صورت گرفته تأکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر مسوولان بخش خصوصی و دولتی خراسان رضوی به ماری ترکمنستان از روز سه شنبه هفته جاری آغاز شد و پس از بازدید و انجام گفت‌وگو‌ها در این استان، هیات دولتی امروز پنجشنبه عازم عشق آباد پایتخت ترکمنستان شده است تا ادامه گفت‌وگو‌ها را در پایتخت دنبال کند.

استان یک و نیم میلیون نفری "ماری" به مرکزیت شهر "مرویا ماری" در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر مرزی سرخس ایران در شمال شرق خراسان رضوی قرار دارد.

شهر مرو دومین شهر پرجمعیت ترکمنستان پس از عشق‌آباد، پایتخت این همسایه شمالی است.

استان ماری علاوه بر این که منطقه‌ای صنعتی در کشور ترکمنستان محسوب می‌شود، مهمترین بخش‌های تاریخی آن کشور شامل مناطق مرو قدیم و "مارگوش" را در خود جای داده است.

کشور ترکمنستان با حدود هفت میلیون نفر جمعیت در شمال ایران، با استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و گلستان مرز دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->