گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

طبق پژوهشی جدید هر سال تحصیل می‌تواند خطر مرگ را تا ۲ درصد کاهش دهد

  • کد خبر: ۲۰۸۷۵۲
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
طبق پژوهشی جدید هر سال تحصیل می‌تواند خطر مرگ را تا ۲ درصد کاهش دهد
یک پژوهش جدید ارتباط بین مرگ‌ومیر و تحصیلات را بررسی کرده است و عدم تحصیلات را با سیگارکشیدن قابل مقایسه می‌داند.

به گزارش شهرآرانیوز -  براساس پژوهشی جدید، هر سالی که تحصیل می‌کنید، امید به زندگی شما بیشتر می‌شود و خطر مرگ را تا حدود ۲ درصد کاهش می‌دهد. به گفته محققان، افرادی که ۱۸ سال تحصیلات داشتند، ۳۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار گرفتند.

تحصیلات به‌خودی‌خود مزایای مختلفی برای سلامت افراد دارد، حالا این پژوهش که در The Lancet Public Health منتشر شده، اهمیت آن را به‌شکل کمی و آماری نشان داده است. براساس این پژوهش، خطر مرگ در افرادی که تحصیلات ابتدایی را گذرانده بودند، به‌طور متوسط ۱۳ درصد کمتر از افرادی بود که هیچ تحصیلاتی نداشتند.

افرادی نیز که دوره متوسطه، یعنی ۱۲ سال تحصیلی را به پایان رسانده‌اند، ۲۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در مقایسه با کسانی که این کار را انجام نداده‌اند، قرار دارند. همچنین کسانی که ۱۸ سال تحصیل کرده‌اند، ۳۴ درصد خطر مرگ‌و‌میر کمتری تهدیدشان می‌کند.

این پژوهش درواقع تحصیلات را عاملی مانند رژیم غذایی خوب و فعالیت بدنی می‌داند و نداشتن آن را با مصرف دخانیات مقایسه می‌کند. محققان می‌گویند برای کاهش میزان نرخ مرگ‌ومیر باید روی تحصیلات افراد جامعه سرمایه‌گذاری کرد. چنین اقدامی می‌تواند تأثیر مثبتی بر سلامت افراد داشته باشد.

تحصیل در کشور‌های اتحادیه اروپا اجباری است؛ در فرانسه و مجارستان کودکان از ۳ سالگی در مهد‌ها و مدرسه‌ها ثبت‌نام می‌کنند. سن شروع تحصیل در کرواسی و استونی ۷ سالگی است. براساس ارقام آژانس آموزش و فرهنگ اروپا، فرانسه، بلژیک و آلمان طولانی‌ترین دوره آموزش اجباری را در اتحادیه اروپا دارند.

این پژوهش ۶۰۳ مطالعه از سراسر جهان را بررسی کرده است. اکثر این مطالعات نیز در مناطق پردرآمد انجام شده و ممکن است نتایج این پژوهش در مناطق کم‌درآمد متفاوت باشد. محققان می‌گویند با افزایش سال‌های تحصیل در جهان، می‌توان به کاهش نرخ مرگ‌ومیر کمک کرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->