بزرگ‌مرد کوچک گلشهر | تقدیر مهاجران افغانستانی در مشهد از محمدطا‌ها اسحاقی گفت‌وگوی سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات طالبان درباره همکاری‌های مرزی مهاجران افغانستانی در مشهد یاد فرمانده فقید لشکر فاطمیون را گرامی داشتند مهران غلامی، ستاره فوتسال افغانستان، وارد مادرید شد معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان ششمین نشست سه‌جانبه وزرای خارجه طالبان، پاکستان و چین در کابل برگزار شد مجسمه امیرعلی‌شیر نوایی در مزارشریف تخریب شد وزیر خارجه چین وارد کابل شد شمار تلفات حادثه رانندگی در هرات به ۷۶ نفر رسید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ۶۰ افغانستانی در یک حادثه رانندگی در هرات جان باختند +فیلم (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنعانی: منتظر پایان نشست امروز در کابل می‌مانیم

  • کد خبر: ۲۰۸۹۳۶
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
کنعانی: منتظر پایان نشست امروز در کابل می‌مانیم
سخنگوی قوه قضائیه اظهارداشت: ایران در چارچوب نگاه سازنده خود مبنی بر ضرورت مشارکت سازنده و کمک به بهبود و ارتقاء وضعیت مردم افغانستان ایده‌هایی را مطرح کرده و این ایده‌ها با استقبال همسایگان مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی در نشست خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی در پاسخ به سوال خبرنگار یک رسانه افغانستانی مبنی بر این‌که قرار است نشست ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای افغانستان امروز در کابل با شرکت نمایندگان کشور‌های همسایه از جمله ایران برگزار شود و گفته می‌شود قرار است ایران با توجه به پیشنهاد قبلی خود مبنی بر ایجاد گروه تماس در ارتباط با افغانستان در این نشست بسته جدیدی را ارائه کند، گفت: برای کسب جزییات مطرح شده در این نشست و مباحث آن می‌بایست منتظر پایان این نشست و گزارشی که طرف‌های شرکت‌کننده می‌دهند و یا بیانیه مشترکی که صادر می‌شود بود ما منتظر می‌شویم که از جزییات این نشست در پایان نشست مطلع شویم.

کنعانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است که کشور‌های منطقه و همسایه بیش از هر طرف دیگری می‌تواند در جهت کمک به تحکیم ثبات در افغانستان و توسعه اقتصادی این کشور و کمک به تامین شرایط بهتر برای شهروندان افغانستانی ایفای نقش کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: ایران در چارچوب نگاه سازنده خود مبنی بر ضرورت مشارکت سازنده و کمک به بهبود و ارتقاء وضعیت مردم افغانستان ایده‌هایی را مطرح کرده و این ایده‌ها با استقبال همسایگان مواجه شده است.

وی تاکید کرد: سازوکار‌های منطقه‌ای با نقش‌آفرینی کشور‌های همسایه و حمایت سازمان ملل می‌تواند به ایجاد شرایط بهتر برای مردم افغانستان کمک کند و تلاش‌ها در این زمینه ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->