اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عربستان سعودی پاسخ ایران را برای آغاز پرواز‌های حج عمره نداده است

  • کد خبر: ۲۰۹۵۸۰
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
  • ۲
عربستان سعودی پاسخ ایران را برای آغاز پرواز‌های حج عمره نداده است
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: کشور عربستان هنوز پاسخ ایران را برای آغاز پرواز‌های حج عمره نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی بخش درباره تعویق پرواز‌های حج عمره که گفته شده بود بدلیل وجود مشکل فنی در سازمان هواپیمایی ایران است گفت: ما هیچ مشکلی در سازمان هواپیمایی نداریم و هواپیما‌ها و امکانات صنعت هم آماده انجام پرواز‌ها هستند.

وی با بیان اینکه از سال‌های گذشته علاوه بر سفر به فرودگاه‌های عربستان، به اقصی نقاط دنیا هم پرواز‌های ایرانی در حال انجام بوده اند و مشکل فنی وجود ندارد ادامه داد: در حاشیه اجلاس ican با رئیس سازمان هواپیمایی عربستان مذاکره و برای پرواز‌ها اعلام آمادگی کردیم، اما متاسفانه طرف مقابل هنوز پاسخ ایران را برای شروع پرواز‌های عمره اعلام نکرده است.

محمدی بخش بیان کرد: به نظر می‌آید موضوع، بحث عملیات هوانوردی و هواپیمایی نیست و باید وزارت امور خارجه بصورت جدی وارد شود و موضوع را در سطح کلان بررسی کند و به ما هم اعلام کنند و ما معتقدیم موضوعات فنی فیمابین، باید در سطوح بالاتری بررسی شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Korea (Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۳
0
0
آمطور که معلومه پس از گذشت قریب به ۹ سال کسی بفکر مشتاقان زیارت بیت الله الحرام نیست
رضا
Korea (Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۳
0
0
آمطور که معلومه پس از گذشت قریب به ۹ سال کسی بفکر مشتاقان زیارت بیت الله الحرام نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->