انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

حدود ۱۸هزار کودک کمتر از ۵ سال خراسان‌رضوی مشمول سبد حمایت تغذیه‌ای شدند

  • کد خبر: ۲۰۹۹۷۸
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
حدود ۱۸هزار کودک کمتر از ۵ سال خراسان‌رضوی مشمول سبد حمایت تغذیه‌ای شدند
مسئول قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: ۱۷ هزار و ۸۰۰ کودک از ۲۴ هزار کودک کمتر از پنج سال دچار سوءتغذیه و نیازمند حمایت معیشتی منطقه زیرپوشش این دانشگاه مشمول برنامه مراقبتی و حمایتی دولت قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد احمدیان در نشست خبری تشریح اقدامات قانون جوانی جمعیت در بین خبرنگاران اظهار کرد: تحول در حوزه جمعیت از سال ۱۳۹۳ آغاز و پس از فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر جدیت در طرح مذکور، این قانون در سال ۱۴۰۰ تصویب و از سال ۱۴۰۱ به مرحله اجرا درآمد.

وی ادامه داد: بر این اساس، یکی از تکالیفی که برعهده وزارت بهداشت گذاشته شد، حذف تبلیغات فرزند کمتر و جمع‌آوری اقلام پیشگیری از بارداری بود؛ اقلامی که اینک به عنوان مصارف درمانی در داروخانه‌ها فروخته می‌شوند و پیشتر رایگان در اختیار متقاضیان قرار می‌گرفتند.

احمدیان افزود: کارگاه‌های اقناع‌سازی خانواده برای فرزندآوری، بخش دوم اقدامات ماست که در این طرح، ۱۸۰۰ واحد خدمتی برای جوانی جمعیت فعال شده‌اند و ۱۴۰۰ نفر نیروی مراقبت سلامت هم آموزش‌های ۸ ساعته را پشت سرگذاشته‌اند. همچنین در روستا‌ها نیز ۴۰۰ بهورز این آموزش‌ها را سپری کرده و مشغول ارائه مشاوره و اقدامات بهداشتی و درمانی هستند.

مسئول قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در فرم‌های پایش سلامت و مراقبت بهداشتی، بخش مربوط به فرزندآوری اضافه شده است که از مخاطب پرسیده‌ایم آیا علاقه‌مند به فرزندآوری هستند یا خیر؟

وی یادآور شد: برای پیشبرد طرح‌های قانون جوانی جمعیت، هر خانواده برای بقای نسل خود به حداقل ۳ فرزند احتیاج دارد؛ بنابراین ما برای خانواده‌های متقاضی فرزند یا دارای فرزند، مراقبت‌های چندسطحی درنظرگرفته‌ایم که عمده آن، ۹ نوبت مراقبت دوره بارداری همراه با ۲ نوبت آزمایشات حین بارداری به‌علاوه درمان و آموزش مادر طی ۴۵ روز نخست تولد نوزاد است.

نرخ پایین باروری در خراسان رضوی

محمدیان در ادامه صحبت‌های خود به شاخص‌های فرزندآوری اشاره کرد و گفت: براساس یک پیمایش ۵ ساله، نرخ باروری استاندارد کشوری ۱.۹ درصد و در استان ما ۲.۵ درصد بوده است.

وی ادامه داد: این آمار با کاهش مواجه شده است؛ به گونه‌ای که اکنون نرخ کشوری ۱.۶ درصد و نرخ استان ما ۱.۸ درصد است.

این پزشک مسئول خاطرنشان کرد: اگر نرخ باروری ۲.۵ درصد باشد بقای نسل، بیش از ۲.۵ درصد افزایش جمعیت و ۱.۸ درصد و کمتر نیز چاله جمعیتی برای ماست.

وی به عدم  آمادگی خانواده‌ها برای فرزندآوری اشاره و تصریح کرد: زوج‌های جوان در ۵ سال نخست زندگی عمدتا تمایلی به فرزندآوری ندارند که ریشه آن الزاما مسائل اقتصادی نیست و بخش بزرگی از آن به تحکیم روابط عاطفی و فهم میان دو طرف باز می‌گردد؛ بنابراین وظیفه ماست تا با مشاوره و آموزش، شرایط را برای افزایش جمعیت فراهم آوریم.

یارانه تغذیه ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومانی

مسئول قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ماده ۲۴ قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و توضیح داد: طبق قانون، خانواده‌های دارای نوزاد و کودک کمتر از ۵ سال می‌توانند یارانه معیشتی بین ۶۰۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان دریافت کنند که خوشبختانه استان ما در تامین این یارانه پیشتاز بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->