میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید!
سرخط خبرها
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی مطرح کرد؛

انجام روزانه تب‌ سنجی در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی/ ممنوعیت پذیرش مددجوی جدید

  • کد خبر: ۲۱۰۱۲
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
انجام روزانه تب‌ سنجی در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی/ ممنوعیت پذیرش مددجوی جدید
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در مراکز تجمعی ما با توجه به وجود گروه‌های پرخطر مقرر شده است، افراد در کلیه مراکز سالمندان، بیماران روانی مزمن و معتادان متجاهر روزانه تب‌سنجی ‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پوریوسف درخصوص برنامه‌های پیشگیری از کرونا در مراکز تحت پوشش این اداره کل  اظهار کرد: از اواخر بهمن ماه کمیته کشوری پیشگیری از بیماری‌های واگیردار تشکیل و دستورالعمل‌هایی برای مراکز تجمعی و همچنین مراکز متنوع بهزیستی تبیین و به استان نیز ارسال شد.

وی افزود: ما نیز کمیته استانی پیشگیری از بیماری‌های واگیردار را در اداره کل بهزیستی استان تشکیل دادیم و تا الان نیز ۶ جلسه برگزار شده است. همچنین به موازات آن در استان نیز ستاد مبارزه و پیشگیری از کرونا استان از طرف استانداری تشکیل شد و این دستورالعمل‌ها به تایید دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد رسید.

وی در تشریح اقدامات صورت گرفته، عنوان کرد: در مراکز تجمعی با توجه به وجود گروه‌های پرخطر مقرر شده است، در کلیه مراکز سالمندان، بیماران روانی مزمن و معتادان متجاهر افراد روزانه تب‌سنجی می‌شوند که در صورت وجود تب توسط پزشک معاینه شوند. همچنین پذیرش جدید در مراکز ما صورت نمی‌گیرد مگر موارد خاص که با رأی دادستان استان این امر صورت می‌پذیرد و آن افراد به مدت ۱۴ روز در اتاق قرنطینه نگهداری می‌شوند.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در مراکز شبانه‌روزی، اتاق بیمار در نظر گرفته شده است که بایستی افرادی که سرما خوردگی دارند با نظر پزشک در اتاق بیمار استراحت کنند و با مدد جویان دیگر ارتباط نداشته نباشند.

پوریوسف افزود: مراکز ما باید تهویه مناسب داشته باشند و زنجیره ارتباط افراد و انتقال ویروس را به حداقل برسانیم. شست‌وشوی دست و تشویق مددجویان به‌خصوص مددجویان کم‌توان و کودکان به شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون صورت می‌گیرد. نظافت و شست‌وشوی مراکزمان را با مواد ضدعفونی کننده انجام می‌دهیم. از ازدحام مددجویان ممانعت به‌عمل آمده و به آن‌ها تاکید می‌شود که از یکدیگر فاصله داشته باشند. همچنین سعی شده است تغذیه مناسبت‌تری در برنامه غذایی مراکز  گنجانده شود و میوه و سبزیجات تازه بیشتر داشته باشد.

پویوسف ضمن اشاره به اینکه ملاقات درمراکز تحت پوشش ما محدود و ممنوع شده است، گفت: با نظر ستاد استانی مبارزه با کرونا نیز، مهدکودک‌ها و مراکز روزانه توانبخشی تا پایان سال تعطیل هستند و از این فرصت در جهت آموزش افراد مراکز استفاده شده است. مراکز ما توسط تیم‌هایی بازدید خواهند شد که اطمینان حاصل شود تمام اقدامات طبق دستورالعمل و به طور کافی اجرایی شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی از هماهنگی‌های به‌عمل آمده با دانشگاه علوم پزشکی جهت دریافت مواد ضدعونی کننده دست و ماسک برای مراکز پرخطر گفت و ادامه داد: بهزیستی کشور نیز به تمام مراکز شبانه‌روزی توان‌بخشی و مراکز شبه‌خانواده و مراکز درمان ترک اعتیاد مبالغی را برای تهیه مواد شوینده و ضد عفونی کننده محافظتی پرداخت کرده است.
 
منبع: روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->