کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر
سرخط خبرها

دستگیری موبایل‌قاپ‌های خیابان سناباد مشهد خارج از ساعت کاری

  • کد خبر: ۲۱۰۲۱۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
دستگیری موبایل‌قاپ‌های خیابان سناباد مشهد خارج از ساعت کاری
یک افسر پلیس، باند سارقان جوان و مال‌خرشان را متلاشی کرد.

جلائیان| شهرآرانیوز همه‌چیز از یک کافه شروع شد. جایی که دو جوان هفده و بیست‌ساله با مرد پول‌دار آشنا شدند. مرد پول‌دار با آن‌ها طرح دوستی می‌ریزد و هنگامی که متوجه بی‌پولی آن‌ها می‌شود، ۵ میلیون تومان نیز به این دو جوان قرض می‌دهد. چند وقتی می‌گذرد و دو جوان نمی‌توانند پول دوست جدیدشان را پس بدهند، موضوعی که موجب می‌شود مرد پول‌دار مهربان، آن سوی سکه را به آن‌ها نشان بدهد و از آن‌ها بخواهد به جای برگرداندن پول برایش گوشی‌قاپی کنند و بدهی‌شان را با گوشی‌های دیگران پس بدهند. کاری که نه‌تن‌ها حسابشان را صاف می‌کرد، بلکه پول خوبی هم دسشان را می‌گرفت. دو جوان که در تله یک مال‌خر سابقه‌دار گرفتار شده بودند، چاره‌ای پیش روی خود جز تن‌دادن به خواسته‌اش نمی‌دیدند.

ساعت کاری یکی از افسران تیم تجسس کلانتری سناباد تازه به پایان رسیده بود. او در مسیر بازگشت به خانه نیز در ذهنش داشت به پرونده سرقت‌های یک موتورسیکلت در محدوده سناباد فکر می‌کرد که دو جوان گوشی‌های شهروندان را می‌قاپیدند و پلیس هنوز نتوانسته بود آن‌ها را دستگیر کند. در این میان ناگهان در برابر خود یک موتورسیکلت با همان مشخصات اعلامی از سوی مال‌باختگان را دید. موتورسیکلتی که دو جوان راکبش، رفتاری مشکوک داشتند.

این مأمور پلیس، وظیفه خود دید که به تعقیب این دو جوان بپردازد. تعقیب نامحسوسی که البته زیاد هم طولانی نشد. موتورسیکلت ناگهان ایستاد و راکبانش به یک زن جوان که مشغول صحبت با تلفن همراه بود، خیره شدند. مأمور کلانتری سناباد که متوجه نیت شوم متهمان شده بود، به محض حرکت موتورسیکلت به‌سوی این زن وارد عمل شد. او نه‌تنها مانع از سرقت شد بلکه توانست با ازخودگذشتگی ترک‌نشین موتورسیکلت را نیز دستگیر کند.

مأمور کلانتری بلافاصله متهم را به کلانتری منتقل کرد و در ادامه از مال‌باختگان برای رویارویی حضوری و شناسایی سارق دعوت شد. شانزده مال‌باخته با حضور در مقر انتظامی، خیلی زود متهم را شناسایی کردند. در ادامه با شکایت مال‌باختگان و تصاویر دوربین‌های مداربسته که چهره او را ضبط کرده بودند، متهم لب به اعتراف گشود.

این جوان هفده‌ساله در ادامه به ۴۷ فقره موبایل‌قاپی در محدوده بولوار‌های قرنی، عبدالمطلب، ابوطالب، سناباد، آبکوه و احمدآباد اعتراف کرد. همچنین با معرفی همدست بیست ساله‌اش از آنچه باعث شده بود آن‌ها به سرقت روی بیاورند، پرده برداشت. اعترافات او منجر به دستگیری یک مال‌خر میان‌سال شد که واسطه وقوع این سرقت‌ها به دلیل بدهی متهمان بود. هم‌زمان دیگر همدست متهم نیز دستگیر شد و هر سه نفر به مراجع قضایی معرفی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->