شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟
سرخط خبرها

اتصال ۶۰۰۰ شخص حقیقی به سامانه جدید مالیاتی

  • کد خبر: ۲۱۰۷۴۱
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
اتصال ۶۰۰۰ شخص حقیقی به سامانه جدید مالیاتی
رئیس مرکز تنظیم مقررات و سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: تاکنون تعداد ۹۰ هزار و ۶۶۴ مؤدی با صدور حداقل یک صورت‌حساب به سامانه مؤدیان متصل شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز مهدی موحدی بکنظر، درباره آخرین وضعیت اتصال اشخاص حقیقی و حقوقی به سامانه مؤدیان گفت: از ابتدای آبان ۱۴۰۱ تاکنون تعداد ۹۰ هزار و ۶۶۴ مؤدی با صدور حداقل یک صورت‌حساب به سامانه مؤدیان متصل شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد حدود ۶ هزار و ۳۰۴ مؤدی شخص حقیقی و مابقی حقوقی هستند، افزود: از ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۲ نیز ۲۶ هزار و ۶۹۳ نفر به سامانه مؤدیان اضافه شدند که حدود ۵ هزار و ۲۷۸ نفر از مؤدیان جزء اشخاص حقیقی هستند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی درباره شرایط مشمولیت اشخاص حقیقی برای صدور صورت‌حساب الکترونیک گفت: با توجه به ماده ۱۴ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان که الحاقی ماده ۸ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان است، برخی افراد حقیقی تکلیف دارند صورت‌حساب نوع یک و دو ارائه کنند. این دسته مؤدیانی هستند که فروش خالص کالا و خدمات آن‌ها تا شهریور ۱۴۰۲ به ۱۸ میلیارد تومان رسیده باشد.

وی افزود: براساس قانون تسهیل قرار است اشخاص حقیقی به صورت مرحله به مرحله مشمول اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و صدور صورت‌حساب الکترونیک شوند. به طور مثال حد آستانه ۱۸ میلیارد تومانی برای فروش خالص در سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است. اگر فردی در هر ماهی از سال (رقم فروشش از ابتدای سال تا آن زمان) به ۱۸ میلیارد تومان برسد، از ابتدای دومین دوره مالیاتی پیش رو ملزم به استفاده از پایانه فروشگاهی و صدور صورت‌حساب الکترونیک است.

موحدی گفت: اگر فردی تا آذرماه به رقم ۱۸ میلیارد تومان فروش در سال ۱۴۰۲ رسیده باشد از ابتدای فروردین سال ۱۴۰۳ باید از پایانه فروشگاهی استفاده کند و چنانچه فردی در اسفند سال ۱۴۰۲ به رقم ۱۸ میلیارد تومان فروش برسد باید از تیر سال ۱۴۰۳ اقدام به صدور صورت‌حساب الکترونیک کند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی افزود:حد آستانه صدور صورت‌حساب الکترونیک از ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ و ۱۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ کاهش پیدا خواهد کرد و هرسال به گستره مشمولان اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و صدور صورت‌حساب الکترونیک افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است یک مؤدی در فروردین ۱۴۰۳ یعنی تنها در یک ماه به رقم آستانه فروش قانونی برسد، گفت: چنین فردی فصل تابستان را فرصت دارد تا مقدمات صدور صورت‌حساب الکترونیک را فراهم کند و از ابتدای مهر موظف به صدور صورت‌حساب خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->