گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد پیش بینی نرخ اونس جهانی، طلا و سکه تا پایان ۱۴۰۴ | سکه بخریم، طلا یا صندوق طلا؟ | کدام یک بازدهی بیشتری دارد؟ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد پایداری تولید و صادرات نفت در سایه جنگ و تحریم سهم ناچیز ۹۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگری در برابر اجاره‌های چندمیلیونی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۲۰ هزار تومان
سرخط خبرها

معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۸۵۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مجید چگینی ظهر امروز در حاشیه بازدید از رویداد ملی روایت پیشرفت که در محل دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی مشهد مقدس در حال برگزاری است، در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این رویداد، نمایشگاه اقتدار ملت بزرگ ایران است که به واسطه جانفشانی شهدا به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه این دستاورد‌های شهدا و امام راحل است، مطرح کرد: تمام افرادی که برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی زحمت کشیدند در این دستاورد‌ها سهیم هستند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه کشور هر روز مسیر پیشرفت و بالندگی را طی می‌کند، عنوان کرد: مردم عزیز جمهوری اسلامی ایران شایسته‌ترین مردم هستند و لیاقت اقتدار و خدمت را دارند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه صنعت نفت و گاز به عنوان حوزه پیشرو اقدامات بسیار بزرگی انجام شده است، خاطرنشان کرد: زحمات تمام افراد پس از انقلاب موجب شده که این صنعت امروز به خود متکی باشد.

چگینی با اشاره به اینکه امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود، تصریح کرد: در تمام عرصه‌ها این موضوع وجود دارد و صنعت نفت یک الگو در کشور است.

وی اضافه کرد: سازندگان داخلی، مراکز دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در تلاش هستند که این کشور را با تمام ارزش‌هایی که دارد به اوج برسانند.

مدیرعامل شرکت گاز ایران با اشاره به اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری ما به قله نزدیک شده‌ایم، یادآور شد: اگر نگاه منصفانه‌ای به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که واقعا در نزدیکی قله قرار داریم.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها با یک مولفه بسیار مهم اتفاق می‌افتد، افزود: مقام معظم رهبری همواره از تولید داخل حمایت کرده و تشویق بسیاری برای استفاده از تولیدات داخلی داشته‌اند.

چگینی با اشاره به اینکه دستاورد‌های امروز به دلیل دغدغه‌مندی مقام معظم رهبری بوده است، اظهار کرد: افتخار ما این است که رهبری داریم که در تمام ابعاد پیشرو هستند و امیدواریم سایه پرمهر ایشان همواره بر سر ملت اسلامی باشد.

وی با بیان اینکه پای برنامه‌های که مقام معظم رهبری تکلیف می‌کنند، هستیم، مطرح کرد: بخش کوچکی از دستاورد‌های شرکت ملی نفت ایران در رویداد ملی روایت پیشرفت به نمایش گذاشته شده است.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه نسل جدید باید با دستاورد‌های کشور آشنا شوند، عنوان کرد: این موضوع موجب می‌شود تا نسل جوان به انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های انجام شده افتخار کند.

چگینی اضافه کرد: پیش از انقلاب اسلامی رشد‌های حوزه نفت و گاز کم‌تر از یک درصد بوده است، ولی امروز توانسته‌ایم رتبه نخست پوشش گازرسانی در دنیا را کسب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->