پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش نرخ پیاز و سیب‌زمینی
سرخط خبرها

معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۸۵۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مجید چگینی ظهر امروز در حاشیه بازدید از رویداد ملی روایت پیشرفت که در محل دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی مشهد مقدس در حال برگزاری است، در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این رویداد، نمایشگاه اقتدار ملت بزرگ ایران است که به واسطه جانفشانی شهدا به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه این دستاورد‌های شهدا و امام راحل است، مطرح کرد: تمام افرادی که برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی زحمت کشیدند در این دستاورد‌ها سهیم هستند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه کشور هر روز مسیر پیشرفت و بالندگی را طی می‌کند، عنوان کرد: مردم عزیز جمهوری اسلامی ایران شایسته‌ترین مردم هستند و لیاقت اقتدار و خدمت را دارند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه صنعت نفت و گاز به عنوان حوزه پیشرو اقدامات بسیار بزرگی انجام شده است، خاطرنشان کرد: زحمات تمام افراد پس از انقلاب موجب شده که این صنعت امروز به خود متکی باشد.

چگینی با اشاره به اینکه امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود، تصریح کرد: در تمام عرصه‌ها این موضوع وجود دارد و صنعت نفت یک الگو در کشور است.

وی اضافه کرد: سازندگان داخلی، مراکز دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در تلاش هستند که این کشور را با تمام ارزش‌هایی که دارد به اوج برسانند.

مدیرعامل شرکت گاز ایران با اشاره به اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری ما به قله نزدیک شده‌ایم، یادآور شد: اگر نگاه منصفانه‌ای به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که واقعا در نزدیکی قله قرار داریم.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها با یک مولفه بسیار مهم اتفاق می‌افتد، افزود: مقام معظم رهبری همواره از تولید داخل حمایت کرده و تشویق بسیاری برای استفاده از تولیدات داخلی داشته‌اند.

چگینی با اشاره به اینکه دستاورد‌های امروز به دلیل دغدغه‌مندی مقام معظم رهبری بوده است، اظهار کرد: افتخار ما این است که رهبری داریم که در تمام ابعاد پیشرو هستند و امیدواریم سایه پرمهر ایشان همواره بر سر ملت اسلامی باشد.

وی با بیان اینکه پای برنامه‌های که مقام معظم رهبری تکلیف می‌کنند، هستیم، مطرح کرد: بخش کوچکی از دستاورد‌های شرکت ملی نفت ایران در رویداد ملی روایت پیشرفت به نمایش گذاشته شده است.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه نسل جدید باید با دستاورد‌های کشور آشنا شوند، عنوان کرد: این موضوع موجب می‌شود تا نسل جوان به انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های انجام شده افتخار کند.

چگینی اضافه کرد: پیش از انقلاب اسلامی رشد‌های حوزه نفت و گاز کم‌تر از یک درصد بوده است، ولی امروز توانسته‌ایم رتبه نخست پوشش گازرسانی در دنیا را کسب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->