ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴۵ سال باهم برای ایران مقتدر | گزارش شهرآرانیوز از راهپیمایی ۲۲ بهمن در مشهدالرضا | خیابان‌ها مملو از عاشقان انقلاب شد + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۱۶۳
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
  • ۱
۴۵ سال باهم برای ایران مقتدر | گزارش شهرآرانیوز از راهپیمایی ۲۲ بهمن در مشهدالرضا | خیابان‌ها مملو از عاشقان انقلاب شد + فیلم و عکس
راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۲، با حضور اقشار مختلف مردم مشهد از ساعت ۹ صبح به طور همزمان در مشهد و سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، از دقایقی قبل، عرصه میدان ۱۵ خرداد مشهد، میعادگاه حضور هزاران نفر از مشهدی‌‎هایی است که قرار است در چهل و ششمین بهار انقلاب، استقلال و آزادی خود را با شرکت در راهیپمایی باشکوه ۲۲ بهمن جشن بگیرند.

بنابر اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، مراسم آغازین راهپیمایی امسال در ساعت ۹ صبح، آغاز حرکت سیل جمعیت زائران و مجاوران به سمت حرم مطهر رضوی خواهد بود.

 
:اینجا ببینید
 
حضور دهه هشتادی و نودی‌ها در جشن پیروزی انقلاب
 
 
اجرای سرود توسط دهه نودی‌ها
 
شکوه حضور
 
همه آمدند
 
همه برای ایران
 

حضور مسئولین در راهپیمایی ۲۲ بهمن

تایم لپسی زیبا از حضور مردم مشهد در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۲
0
0
??
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->