رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

تعویق لحظه آخری اعزام دومین ناو هواپیمابر انگلیس به رزمایش ناتو

  • کد خبر: ۲۱۱۲۹۳
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵
تعویق لحظه آخری اعزام دومین ناو هواپیمابر انگلیس به رزمایش ناتو
رسانه‌های انگلیسی خبر داده‌اند دومین ناو هواپیمابر این کشور هم نمی‌تواند در بزگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد شرکت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اعزام ناو هواپیمابر «اچ ام‌اس شاهزاده ولز» به رزمایش ناتو در آخرین لحظه به تعویق افتاد.

رسانه‌های انگلیسی می‌گویند این ناو قرار بود جایگرین «اچ‌ام‌اس ملکه الیزابت» ناو هواپیمابر دیگر این کشور شود که هفته گذشته و به دلیل «نقص فنی» نتوانست در این رزمایش شرکت کند.

ناو هواپیمابر ملکه الیزابت قرار بود یکشنبه گذشته پایگاه نیروی دریایی این کشور در بندر پورتسموث را ترک کند و رهبری بیش از ۴۰ کشتی جنگی در بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد را برعهده بگیرد.

رزمایش «مدافع استوار» ناتو بزرگترین رزمایش برگزار شده از سوی این ائتلاف از زمان جنگ سرد تاکنون، ماه مارس در سواحل نروژ در منطقه قطب شمال برگزار خواهد شد.

با این حال، اعزام این ناو سه میلیارد پوندی در دقیقه ۹۰ و به دلیل نقص فنی و بروز «مشکل در میل پروانه ناو در جریان آخرین بازرسی‌ها» لغو شد.

نگون‌بختی نیروی دریایی انگلیس نیز همچنان ادامه دارد و ناو شاهزاده ولز هم ۱۸ ماه پس از اینکه در جزیره رایت دچار نقص فنی شد، به دلیل مشکل مشابه ناو ملکه الیزابت فعلا نمی‌تواند در رزمایش ناتو شرکت کند.

رسانه انگلیسی «پرس آسوسیشن» خبر داده پس از اعلام خبر عدم اعزام ناو ملکه الیزابت به رزمایش ناتو، نیروی دریایی انگلیس سخت مشغول کار شد تا ناو شاهزاده ولز را برای رزمایش اعزام کند.

این خبرگزاری نوشته روز یکشنبه و در حالی که مردم در بندر پورتسموث به تماشای شاهزاده ولز ایستاده بودند و قایق‌های پلیس هم امنیت منطقه را تامین کرده بودند، این ناو ۶۵ هزار تنی به‌رغم رعایت تمام پروتکل‌ها نتوانست از اسلکه خارج شود.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه، مردمی که در بندر تجمع کرده بودند، شروع به پراکنده‌شدن کردند چراکه زمزمه‌هایی پیچید مبنی بر این‌که شاهزاده ولز حرکت نخواهد کرد.

یکی از حاضران می‌گوید: «امیدوارم دوباره خراب نشده باشد».

یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس می‌گوید حرکت کشتی به تعویق افتاده است و درباره برنامه آینده اعزام شاهزاده ولز به رزمایش اطلاع‌رسانی خواهد شد.

او به علت تعویق اعزام دقیقه نودی شاهزاده ولز اشاره نکرد، اما گفت: «ناو هواپیمابر شاهزاده ولز با توجه به اوضاع جزرومد و همچنین شرایط آب‌وهوایی، بزودی از پورتسموث سفر خود را آغاز می‌کند».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->