مرگ نظامیان ناتو در جریان آموزش نظامی در آمریکا واکنش حماس به حمله اسرائیل به کادر درمان غزه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) روسیه: بازگشت تحریم‌ها علیه ایران تنش‌زاست نتانیاهو نگران تحرکات نظامی مصر در صحرای سینا شد تصویر شهید اردنی عملیات استشهادی علیه صهیونیست‌ها منتشر شد ونزوئلا: آمریکا از موشک و سلاح‌های هسته‌ای علیه ما استفاده کرده است صهیونیست‌ها از نفربر‌های بمب گذاری شده در غزه استفاده می‌کنند کشف یک شیء مشکوک در اسکنر‌های امنیتی| فرودگاه دوبلین در ایرلند تخلیه شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان را تبریک گفت وزارت خارجه روسیه درباره نشست شورای امنیت پیرامون اسنپ‌بک بیانیه صادر کرد پزشکیان: ایران با تکیه بر نخبگان جوان می‌تواند آبادانی، عدالت و انصاف را برای خود و منطقه به ارمغان بیاورد وزارت دفاع روسیه تاسیسات موشکی اوکراین را هدف قرار داد معاون وزیر خارجه با مدیرکل سازمان جهانی بهداشت دیدار کرد فراخوان مشمولان سربازی اعزامی پایه خدمتی مهر ماه سال ۱۴۰۴ ویدئو | ویلای ۸ هزار متری اکبر رحیمی، متهم ردیف اول پرونده چای دبش فیلم | پزشک استرالیایی در غزه: «این ویدئو را ضبط می‌کنیم، چون ممکن است هر لحظه کشته شویم» به خودمان شلیک نکنیم! راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی برای تضمین معاملات اینترنتی سفارت سوریه در آمریکا پس از ۱۱ سال بازگشایی شد یک مقام قطری: هیچ صلحی با اسرائیل بدون حل مسئله فلسطین وجود ندارد ترامپ از گفت‌وگو با طالبان برای بازپس‌گیری بگرام خبرداد توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره نتیجه بررسی ۶ طرح و لایحه مجلس، ۵ اساس‌نامه دولت و ۳۲ استعلام از دیوان عدالت اداری دبیرکل سازمان ملل: وضعیت غزه هولناک‌ترین صحنه مرگ و ویرانی است که دیده‌ام ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند وزارت امور خارجه پرتغال: فردا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

تعویق لحظه آخری اعزام دومین ناو هواپیمابر انگلیس به رزمایش ناتو

  • کد خبر: ۲۱۱۲۹۳
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵
تعویق لحظه آخری اعزام دومین ناو هواپیمابر انگلیس به رزمایش ناتو
رسانه‌های انگلیسی خبر داده‌اند دومین ناو هواپیمابر این کشور هم نمی‌تواند در بزگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد شرکت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اعزام ناو هواپیمابر «اچ ام‌اس شاهزاده ولز» به رزمایش ناتو در آخرین لحظه به تعویق افتاد.

رسانه‌های انگلیسی می‌گویند این ناو قرار بود جایگرین «اچ‌ام‌اس ملکه الیزابت» ناو هواپیمابر دیگر این کشور شود که هفته گذشته و به دلیل «نقص فنی» نتوانست در این رزمایش شرکت کند.

ناو هواپیمابر ملکه الیزابت قرار بود یکشنبه گذشته پایگاه نیروی دریایی این کشور در بندر پورتسموث را ترک کند و رهبری بیش از ۴۰ کشتی جنگی در بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد را برعهده بگیرد.

رزمایش «مدافع استوار» ناتو بزرگترین رزمایش برگزار شده از سوی این ائتلاف از زمان جنگ سرد تاکنون، ماه مارس در سواحل نروژ در منطقه قطب شمال برگزار خواهد شد.

با این حال، اعزام این ناو سه میلیارد پوندی در دقیقه ۹۰ و به دلیل نقص فنی و بروز «مشکل در میل پروانه ناو در جریان آخرین بازرسی‌ها» لغو شد.

نگون‌بختی نیروی دریایی انگلیس نیز همچنان ادامه دارد و ناو شاهزاده ولز هم ۱۸ ماه پس از اینکه در جزیره رایت دچار نقص فنی شد، به دلیل مشکل مشابه ناو ملکه الیزابت فعلا نمی‌تواند در رزمایش ناتو شرکت کند.

رسانه انگلیسی «پرس آسوسیشن» خبر داده پس از اعلام خبر عدم اعزام ناو ملکه الیزابت به رزمایش ناتو، نیروی دریایی انگلیس سخت مشغول کار شد تا ناو شاهزاده ولز را برای رزمایش اعزام کند.

این خبرگزاری نوشته روز یکشنبه و در حالی که مردم در بندر پورتسموث به تماشای شاهزاده ولز ایستاده بودند و قایق‌های پلیس هم امنیت منطقه را تامین کرده بودند، این ناو ۶۵ هزار تنی به‌رغم رعایت تمام پروتکل‌ها نتوانست از اسلکه خارج شود.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه، مردمی که در بندر تجمع کرده بودند، شروع به پراکنده‌شدن کردند چراکه زمزمه‌هایی پیچید مبنی بر این‌که شاهزاده ولز حرکت نخواهد کرد.

یکی از حاضران می‌گوید: «امیدوارم دوباره خراب نشده باشد».

یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس می‌گوید حرکت کشتی به تعویق افتاده است و درباره برنامه آینده اعزام شاهزاده ولز به رزمایش اطلاع‌رسانی خواهد شد.

او به علت تعویق اعزام دقیقه نودی شاهزاده ولز اشاره نکرد، اما گفت: «ناو هواپیمابر شاهزاده ولز با توجه به اوضاع جزرومد و همچنین شرایط آب‌وهوایی، بزودی از پورتسموث سفر خود را آغاز می‌کند».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->