قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری
سرخط خبرها

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۳۵۷
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس
مرد جوانی که به دنبال بروز اختلافات خانوادگی، همسرش را در یکی از روستا‌های شهرستان تایباد به قتل رسانده است، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح سوم تیر گذشته بود که دختر خردسال به منزل خواهر بزرگش رفت تا حال وی را جویا شود و مادرش را از سلامتی او مطلع کند چرا که شب قبل اختلافاتی بین «عارفه» و همسرش رخ داده و مادر نه تنها نگران دخترش بود بلکه دلشوره عجیبی داشت، اما هنوز دقایقی از انتظار مادر نگذشته بود که دخترک با چهره‌ای وحشت زده و سراسیمه خود را به مادرش رساند و اشک ریزان از صحنه دلخراشی سخن گفت که لحظاتی قبل مقابل دیدگانش قرار گرفته بود. مادر که با شنیدن این جملات هولناک، دیگر چیزی نمی‌فهمید، هراسان و نگران به سوی منزل دخترش دوید و با حادثه‌ای شوک آور روبه رو شد.

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

«عارفه» درحالی خون آلود گوشه پذیرایی منزل روستایی افتاده بود که صدای گریه‌های پسر ۲ ساله اش نیز به گوش می‌رسید. لحظاتی بعد با فریاد‌های زن جوان، برخی از اهالی روستای محسن آباد از خانه هایشان بیرون آمدند و ماجرا را به پاسگاه انتظامی اطلاع دادند. طولی نکشید که پرونده جنایی روی میز قاضی حجت صدیقی (بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد) قرارگرفت و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان کارآزموده پلیس آگاهی به سرپرستی سرگرد شیخی (رئیس پلیس آگاهی تایباد) عازم محل وقوع جنایت شدند و درکنار مقام قضایی تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

بررسی‌های مقدماتی نشان می‌داد که زن ۲۱ ساله (مقتول) هدف ضربات متعدد کارد قرار گرفته و جان خود را از دست داده است، اما از «حسن زاروزایی» (همسر مقتول) خبری نبود. تحقیقات بیشتر مشخص کرد که زوج جوان مدتی قبل به تهران مسافرت کرده بودند، اما بعد از بازگشت از سفر اختلافات خانوادگی بین آن‌ها شدت گرفت تا حدی که دامنه این اختلافات خانواده‌های آنان را نیز نگران کرد به گونه‌ای که حتی از احتمال یک درگیری وحشتناک بین زوج جوان تردیدی نداشتند، اما با اصرار و اطمینان «حسن» هرکدام از خانواده‌های این زوج به خانه خودشان بازگشتند تا این که صبح هنگام با صحنه‌ای هولناک روبه رو شدند.

ادامه بررسی‌ها نشان داد: «حسن زاروزایی فرزند حمزه» پس از قتل همسرش سوار بر پراید به مکان نامعلومی گریخته است. چند روز بعد با رد زنی‌های اطلاعاتی، خودروی متهم به قتل در حالی کشف شد که قاضی صدیقی دستورات ویژه و محرمانه‌ای را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری صادر کرده بود. براساس دستور بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد، تصویربدون پوشش متهم به قتل فراری در روزنامه خراسان منتشر شده است تا کسانی که از محل اختفای وی اطلاعی دارند، مراتب را با تلفن‌های ۱۱۰، ۰۹۳۶۱۷۲۲۱۰۰ یا ۰۵۱۵۴۵۲۳۶۰۳ پلیس آگاهی درمیان بگذارند.

مقام قضایی همچنین به افرادی که در فرار متهم نقشی دارند نیز هشدار داد:همه کسانی که به اختفای متهم به قتل فراری کمک کنند به اشد مجازات‌های قانونی محکوم خواهند شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->