واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) محدود کردن یا حذف مواد پروتئینی در دوران شیردهی برای مادر و نوزاد مضر است پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) زنده‌یاد «دریاچه ارومیه» چه مدارسی در طرح نهضت عدالت آموزشی قرار می‌گیرند؟ | اجرای ۷۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی وضعیت پخت نان در محله مهرآباد مشهد با گلایه شهروندان همراه است | کیفیت سوخته! نارضایتی خانواده‌ها از کیفیت و قیمت لباس فرم دانش‌آموزی | دردسر‌های نافرم برای اولیا و مربیان ۱۴۰۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی رتبه‌های برتر در انحصار مدارس خاص | موج بی‌عدالتی در رتبه برترهای کنکور ۱۴۰۴ امیدواری به احیای رودخانه تاریخی مشهد | رؤیای دانوب شدن در خواب کشف رود نیم میلیون نفر در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند | آغاز انتخاب رشته کنکور، از امروز (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری یک مادر و دختر به اتهام دست داشتن در مرگ یک جوان | راز جسد کرم زده از پرده بیرون افتاد
سرخط خبرها

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

  • کد خبر: ۲۱۱۳۵۷
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس
مرد جوانی که به دنبال بروز اختلافات خانوادگی، همسرش را در یکی از روستا‌های شهرستان تایباد به قتل رسانده است، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح سوم تیر گذشته بود که دختر خردسال به منزل خواهر بزرگش رفت تا حال وی را جویا شود و مادرش را از سلامتی او مطلع کند چرا که شب قبل اختلافاتی بین «عارفه» و همسرش رخ داده و مادر نه تنها نگران دخترش بود بلکه دلشوره عجیبی داشت، اما هنوز دقایقی از انتظار مادر نگذشته بود که دخترک با چهره‌ای وحشت زده و سراسیمه خود را به مادرش رساند و اشک ریزان از صحنه دلخراشی سخن گفت که لحظاتی قبل مقابل دیدگانش قرار گرفته بود. مادر که با شنیدن این جملات هولناک، دیگر چیزی نمی‌فهمید، هراسان و نگران به سوی منزل دخترش دوید و با حادثه‌ای شوک آور روبه رو شد.

پلیس خراسان رضوی: این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

«عارفه» درحالی خون آلود گوشه پذیرایی منزل روستایی افتاده بود که صدای گریه‌های پسر ۲ ساله اش نیز به گوش می‌رسید. لحظاتی بعد با فریاد‌های زن جوان، برخی از اهالی روستای محسن آباد از خانه هایشان بیرون آمدند و ماجرا را به پاسگاه انتظامی اطلاع دادند. طولی نکشید که پرونده جنایی روی میز قاضی حجت صدیقی (بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد) قرارگرفت و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان کارآزموده پلیس آگاهی به سرپرستی سرگرد شیخی (رئیس پلیس آگاهی تایباد) عازم محل وقوع جنایت شدند و درکنار مقام قضایی تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

بررسی‌های مقدماتی نشان می‌داد که زن ۲۱ ساله (مقتول) هدف ضربات متعدد کارد قرار گرفته و جان خود را از دست داده است، اما از «حسن زاروزایی» (همسر مقتول) خبری نبود. تحقیقات بیشتر مشخص کرد که زوج جوان مدتی قبل به تهران مسافرت کرده بودند، اما بعد از بازگشت از سفر اختلافات خانوادگی بین آن‌ها شدت گرفت تا حدی که دامنه این اختلافات خانواده‌های آنان را نیز نگران کرد به گونه‌ای که حتی از احتمال یک درگیری وحشتناک بین زوج جوان تردیدی نداشتند، اما با اصرار و اطمینان «حسن» هرکدام از خانواده‌های این زوج به خانه خودشان بازگشتند تا این که صبح هنگام با صحنه‌ای هولناک روبه رو شدند.

ادامه بررسی‌ها نشان داد: «حسن زاروزایی فرزند حمزه» پس از قتل همسرش سوار بر پراید به مکان نامعلومی گریخته است. چند روز بعد با رد زنی‌های اطلاعاتی، خودروی متهم به قتل در حالی کشف شد که قاضی صدیقی دستورات ویژه و محرمانه‌ای را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری صادر کرده بود. براساس دستور بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی وانقلاب تایباد، تصویربدون پوشش متهم به قتل فراری در روزنامه خراسان منتشر شده است تا کسانی که از محل اختفای وی اطلاعی دارند، مراتب را با تلفن‌های ۱۱۰، ۰۹۳۶۱۷۲۲۱۰۰ یا ۰۵۱۵۴۵۲۳۶۰۳ پلیس آگاهی درمیان بگذارند.

مقام قضایی همچنین به افرادی که در فرار متهم نقشی دارند نیز هشدار داد:همه کسانی که به اختفای متهم به قتل فراری کمک کنند به اشد مجازات‌های قانونی محکوم خواهند شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->