اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

کاهش ۱۷ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۱۳۸۵
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
کاهش ۱۷ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۲)
وضعیت سد‌های کشور در دومین ماه فصل زمستان نشان از کاهش ۱۷ درصدی آب ورودی به سد‌ها از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۱ بهمن هم‌زمان با افزایش ۲۵ درصدی مصرف دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین ماه فصل زمستان از نیمه گذشت و وضعیت بارش‌های کشور برخلاف پیش‌بینی‌ها مبنی بر بارش‌های فرا نرمال، امیدوارکننده نشد.

مجموع بارش‌های از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه) تا ۲۰ بهمن در حالی به ۷۴.۱ میلیمتر رسیده است که نسبت به دوره بلندمدت ۴۱درصد کاهش دارد.

این وضعیت بارشی در حالی است که وضع سد‌های تامین‌کننده آب هم چندان مطلوب نیست.

بر اساس آمار‌های تازه منتشر شده دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور، از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۱ بهمن، هفت میلیارد و ۸۹۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های کشور شده است.

این میزان ورودی آب در سال آبی جاری در حالی است که سال گذشته در همین بازه زمانی ۹ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های کشور شده بود که نشان از کاهش ۱۷درصدی ورودی دارد.

همچنین میزان خروجی آب برای مصارف مختلف رشد فزاینده را نشان می‌دهد. براین‌اساس و از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا ۲۱ بهمن، هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب برای مصرف از سد‌ها خارج شده است.

این در حالی است که سال گذشته در همین بازه زمانی هفت میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌ها خارج شده بوده که نشان از رشد ۲۵ درصدی دارد.

کاهش ۴ درصدی حجم آب موجود در سد‌ها

برپایه این گزارش، حجم آب موجود در سد‌های کشور هم از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۱ بهمن با کاهش چهار درصدی روبه‌رو شده است.

براین‌اساس، از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۱ بهمن، ۲۰ میلیارد و ۷۸۰ میلیون مترمکعب آب در سد‌های کشور موجود بود، در حالی که این میزان سال گذشته در همین بازه زمانی ۲۱ میلیارد و ۵۴۰ میلیون مترمکعب بوده است.

اکنون ۵۸ درصد حجم سد‌های کشور خالی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->