انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول
سرخط خبرها

مصوبه تغییر نام «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران» ابلاغ شد

  • کد خبر: ۲۱۱۴۷۶
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
مصوبه تغییر نام «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران» ابلاغ شد
مصوبه «اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و تغییر نام آن به بنیاد ملی علم ایران» برای اجرا ابلاغ شد.

به گزارش شهرآرانیوز - مصوبه «اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و تغییر نام آن به بنیاد ملی علم ایران» که ۲۶ دی ماه در هشتصد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده بود، از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد.

این مصوبه برای اجرا به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه کشور، فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ابلاغ شد.

در مقدمه این مصوبه آمده است: افق بلند پیش‌روی جمهوری اسلامی ایران؛ پیشرفت همه‌جانبه و مداوم است. لازمه ساختن این آینده و افق روشن، آفرینش‌های علمی است. علم؛ به مثابه العلم سلطان؛ آشکارترین وسیله عزت و قدرت، مرجعیت و سرآمدی کشور و در مقام خیرالعلم مانفع زیربنای حل مسائل جامعه و تداوم نوآوری در صنعت و اقتصاد کشور است. به تحقیق، سرمایه‌گذاری در پژوهش‌های علمی مبتنی بر خلاقیت و انگیزه جدی دانشمندان و پژوهشگران، آینده‌ای روشن را برای کشور رقم می‌زند.

در ادامه آمده است: در این راستا و با هدف تحقق بند ۴ اصل سوم قانون اساسی و به استناد بند ۱ سیاست‌های کلی «علم و فناوری» ابلاغی مورخ ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ رهبر معظم انقلاب مبنی بر «جهاد مستمر علمی با هدف کسب مرجعیت علمی و فناوری در جهان» از طریق «ارتقاء جایگاه جهانی کشور در علم و فناوری»، «توسعه علوم پایه و تحقیقات بنیادی» و «دستیابی به علوم و فناوری‌های پیشرفته» و با عنایت به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تأکید معظم‌له بر دستیابی به قله‌های دانش جهان، عبور از مرز‌های کنونی دانش و شتاب حرکت و جهاد علمی در کشور و به استناد بند ۸ اهداف کلان نظام علم و فناوری سند «نقشه جامع علمی کشور» مصوب دی‌ماه ۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر «گسترش همکاری در حوزه‌های علـوم و فنـاوری بـا مراکـز علمی معتبر بین‌المللی»؛ «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور» مصوب جلسه ۵۲۲ مورخ ۷ مرداد ۱۳۸۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به «بنیاد ملی علم ایران» تغییر نام می‌یابد و این اساسنامه؛ جایگزین اساسنامه مصوب جلسه فوق‌الذکر با اصلاحات بعدی آن می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->