جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تظاهرات خانواده اسیران اسرائیلی مقابل دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۱۹۱۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۸
تظاهرات خانواده اسیران اسرائیلی مقابل دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی + فیلم
منابع خبری رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب از تداوم تجمع خانواده های اسرای اسراییل در محل اقامت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در تل آویو خبر داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز،شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره افزود: معترضان در منطقه "کریا" در تل آویو تظاهرات کرده و خواهان آزادی اسیران رژیم صهیونیستی شدند.

آنها پلاکاردهایی در محکومیت انجام نشدن تبادل اسیر میان رژیم صهیونیستی و حماس با خود حمل می کردند.

این تظاهرات به دنبال آن صورت می گیرد که منابع رسمی ل آویو گفتند که مذاکرات برای آزادی اسیران صهیونیستی تاکنون راه به جایی نبرده است.

رسانه‌های صهیونیستی سه‌شنبه شب از پایان مذاکرات قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه و بازگشت هیات رژیم صهیونیستی به تل‌آویو خبر دادند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، مذاکرات قاهره پایان یافته و هیات رژیم صهیونیستی در حال بازگشت به تل آویو است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، هیات اسرائیلی به ریاست رئیس موساد بدون هیچ نشانه‌ای از پیشرفت قاهره را ترک کرده است.

از سوی دیگر شبکه العربیه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، دور کنونی مذاکرات در قاهره در مورد آتش‌بس در غزه ۲ یا سه روز طول خواهد کشید.

در همین رابطه کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داد، شرکت هیات اسرائیلی در مذاکرات قاهره در پاسخ به درخواست جو بایدن رئیس جمهور آمریکا انجام شده است.

بر اساس این گزارش، اختلاف بین سران سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی پیش از رفتن هیات این رژیم به قاهره وجود داشت و همین امر باعث شد ژنرال نیتزان آلون در فلسطین اشغالی بماند و در مذاکرات شرکت نکند.

پیشتر یک دور آتش بس مؤقت میان رژیم صهیونیستی و حماس با میانجی گری قطر، مصر و آمریکا اجرایی شد. این آتش‌بس پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، به مدت چهار روز برقرار شد.

این آتش‌بس موقت پس از سه روز تمدید، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->