فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

اختتامیه «تجلی اراده ملی» جشنواره فیلم فجر کی برگزار می شود؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۲۱۲۳۰۶
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
اختتامیه «تجلی اراده ملی» جشنواره فیلم فجر کی برگزار می شود؟ + جزئیات
اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر فردا یکشنبه، ۲۹ بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز علی مرادخانی ضمن اعلام جزییات بخش تجلی اراده ملی این دوره از جشنواره فیلم فجر، گفت: بعد از انتشار فراخوان، با دستگاه‌ها و نهاد‌هایی که برای مشارکت در این بخش اعلام آمادگی کردند وارد مذاکره شدیم و طبق ضوابط این دوره از جشنواره، حضور ۱۸ دستگاه و ارگان در بخش تجلی اراده ملی جشنواره چهل و دوم فیلم فجر قطعی شد.

وی افزود: نزدیک به ۳۰ ارگان به طور جدی تقاضای حضور در این بخش را داشتند که با توجه به بررسی‌های به عمل آمده، حضور ۱۸ نهاد و دستگاه در این دوره را پذیرا خواهیم بود. امسال نیز مانند سال گذشته تلاش کردیم با نهاد‌هایی همکاری کنیم که شایستگی بیشتری برای حضور در کنار نام معتبر جشنواره فیلم فجر داشته‌اند و مسیر کیفی سازی این بخش را ادامه دهیم.

آستان قدس رضوی، بانک سینا، بانک ملت، بنیاد ۱۵ خرداد، بنیاد تعلیم و تربیت برهان، بنیاد خیریه خیر ماندگار، سازمان امور مالیاتی، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بهزیستی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، ستاد حقوق بشر، ستاد راهیان نور، ستاد ملی جمعیت، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، معاونت زنان ریاست جمهوری، مؤسسه فرهنگی و هنری آهنگ آتیه، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نهاد‌ها و دستگاه‌های مشارکت کننده در بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->