حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

کشف انبار مواد محترقه در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۲۳۹۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
  • ۲
کشف انبار مواد محترقه در مشهد
مأموران پلیس امنیت عمومی مشهد با رصد‌های خود به اطلاعاتی درباره دپو مقادیر درخور توجهی موادمحترقه غیرمجاز توسط فردی سودجو در یک انبار در بولوار توس دست یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز آرام آرام صدای شومش شنیده می‌شود. البته شومی‌اش از خودش نیست، از رفتار‌های هیجان‌انگیز شهروندانی است که گمان می‌کنند «چهارشنبه‌سوری» را اگر با تمام آدابی که به آن چسبانده‌اند برگزار نکنند، سالشان نو نمی‌شود. البته از یک منظر این تفکر صحیح است، زیرا معمولا سالانه افرادی در پی چهارشنبه آخر سال و رسوم منحرف‌شده‌اش، جان خود را از دست داده و سالشان نو نمی‌شود، همچون یک کاسب میان‌سال مشهدی که چند سال پیش در شب چهارشنبه‌سوری تنها به چند جوان و نوجوان تذکر داده بود جلو مغازه‌اش آتش‌بازی نکنند و یکی از همان جوان‌ها بمب دست‌سازی را به سر این مرد زده و رگ حیاتش را بریده بود.

خوشبختانه با نزدیک‌شدن به شب و روز چهارشنبه آخر سال، پلیس در مشهد تدابیر ویژه‌ای را به اجرا می‌گذارد و با کشفیات موادمنفجره غیرمجاز و خطرناک جلو تکرار بسیاری از وقایع شوم را می‌گیرد. در یکی از همین پیگیری‌ها که می‌توان لقب اولین کشفیات پلیس در آستانه چهارشنبه‌سوری را به آن داد، ده‌ها هزار موادمحترقه پیش از توزیع و فروش در مشهد کشف و ضبط شد.

مأموران انتظامی مشهد یکی از مأموریت‌های مهمشان در آستانه پایان سال، رصد فضای مجازی و حقیقی است تا جلو سودجویانی که به بهانه «چهارشنبه‌سوری» موادمحترقه غیرمجاز را به دست نوجوانان و جوانان می‌رسانند بگیرند.

مأموران پلیس امنیت عمومی مشهد با رصد‌های خود به اطلاعاتی درباره دپو مقادیر درخور توجهی موادمحترقه غیرمجاز توسط فردی سودجو در یک انبار در بولوار توس دست یافتند. بررسی‌های پلیس با رصد‌های نامحسوس منطقه برای شناسایی محل انباری آغاز شد و خیلی زود مأموران توانستند با ردزنی محل دپو اقلام ممنوعه به یک قدمی سودجویان برسند.

تیم رسیدگی‌کننده پرونده در ادامه موضوع را به مقام قضایی اطلاع داد و دستورات نهایی برای بازرسی و کشف محموله را دریافت کرد. مأموران پلیس امنیت عمومی مشهد در اقدامی غافل‌گیرانه وارد این انبار شدند و هم‌زمان با دستگیری یک متهم در بازرسی از محل ۷۸‌هزار و ۱۲۰‌قلم انواع موادمحترقه خطرناک و غیرمجاز را کشف کردند.

در ادامه مأموران پس از تشکیل پرونده برای فرد سودجو که قصد داشت این محموله را در آستانه چهارشنبه پایان سال روانه بازار کند، با دستورات تخصصی این انبار پلمب شد و متهم دستگیر شده نیز برای رسیدگی به پرونده‌اش به دادسرا معرفی شد.

شهروندان توجه داشته باشند که خطر انفجار موادمحترقه همچون دامی است که تمامی جامعه را تهدید می‌کند. برخی گمان می‌کنند، چون خود و اطرافیانشان سراغ این قبیل اقدامات نمی‌روند، پس مشکلی برایشان ایجاد نمی‌شود، این در حالی است که طی سال‌های گذشته افراد بی‌گناه زیادی درگیر این انفجار‌ها شده‌اند و زندگی‌شان دیگر شبیه گذشته نیست، پس اگر شما هم امروز از وجود انبار یا کارگاه موادمحترقه مطلع هستید، حتما برای برخورد با سودجویان پلیس ۱۱۰ را مطلع کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
0
0
با سلام و عرض ادب بله درست میفرمایید ممکن است خیلی از افراد مواد محترقه را ابزار شوخی و خنده در نظر بگیرند و به نکات نگهداری استفاده و .... توجهی نداشته باشند
متاسفانه رسم و رسوم کنونی چهارشنبه سوری نیست بلکه روز تخلیه هیجان از طریق ابزار نامناسب است
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
0
0
با سلام و عرض ادب بله درست میفرمایید ممکن است خیلی از افراد مواد محترقه را ابزار شوخی و خنده در نظر بگیرند و به نکات نگهداری استفاده و .... توجهی نداشته باشند
متاسفانه رسم و رسوم کنونی چهارشنبه سوری نیست بلکه روز تخلیه هیجان از طریق ابزار نامناسب است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->