معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه
سرخط خبرها

دستیار رئیس جمهور: دولت سیزدهم برای برپایی اجتماعات قانونی لایحه داده است

  • کد خبر: ۲۱۲۷۴۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
دستیار رئیس جمهور: دولت سیزدهم برای برپایی اجتماعات قانونی لایحه داده است
دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: دولت سیزدهم در راستای اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی، نخستین بار لایحه‌ای را برای تضمین حق برپایی اجتماعات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سکینه سادات پاد اظهار داشت: برپایی این اجتماعات قانونی در اصل ۲۷ قانون اساسی پیش بینی شده است ولی تاکنون اجرای آن با اختلاف نظرهای مختلفی همراه بوده و نیازمند قانونمند شدن است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور اعتقاد قلبی و تاکیدی ویژه بر صیانت از حق برپایی اجتماعات مردم، حق آزادی بیان و حقوق مادی و معنوی بانوان دارند و تاکنون با اقدامات عملی، مواضع خود را به صراحت در این خصوص بیان کرده اند.

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی گفت: یکی از راههای توسعه آزادی بیان، ارتقای قانون مطبوعات و ارائه اظهار نظرها از این طریق است که با همکاری ۴۰ نفر از حقوقدان، بسته سیاسی و حمایتی آن تهیه شده است و به زودی جزئیات آن اعلام می‌شود.

دفاع از حقوق آسیب دیدگان ناآرامی های سال گذشته

پاد افزود: با تشکیل کمیته ویژه بررسی ناآرامی های سال گذشته به دستور رئیس جمهور، هم اکنون با سفر به شهرهای مختلف کشور، پیگیر حقوق مردم و موارد احتمالی نقض حقوق مردم اعم از شهروندان و مجریان قانون و تمامی آسیب دیدگان و نیز روند حقوقی و قضایی پرونده های آنها هستم.

وی اضافه کرد: داشتن اراده و اهتمام قوی بر رسیدگی، کشف حقیقت و ارائه روایت صحیح و دقیق از حوادث، ریشه یابی و بررسی علل و عوامل ناآرامی ها و احقاق حقوق مردم آسیب دیده و نیروهای مجری قانون از مهمترین اهداف این کمیته است که با جدیت پیگیری می شود.

عضو کمیته ویژه بررسی ناآرامی های سال ۱۴۰۱ گفت: در برنامه این کمیته، بررسی وضعیت افرادی که حتی پس از آسیب و ضرر از وقایع سال گذشته، پیگیر موضوع نبوده اند هم قرار دارد و سعی خواهد شد حق همه افراد احقاق شود.

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی صبح امروز وارد مشهد شد و ابتدا به زیارت شهدای گمنام مدفون در میدان شهدای مشهد رفت و سپس دیداری را با دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد خواهد داشت.

دیدار با خانواده های آسیب دیدگان ناآرامی های سال گذشته، دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و برخی از مسوولان استانی از دیگر برنامه های سفر سه روزه سکینه سادات پاد به مشهد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->