خنثی‌سازی حمله پهپادی اوکراین علیه بالگرد حامل پوتین در کورسک تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه تکذیب خبر دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادواره ملی شهدای مدافع حرم در مشهد به کار خود پایان داد درخواست نهادهای اسلامی بریتانیا برای توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی ارتش صهیونیستی همه تیپ‌های پیاده و زرهی خود را وارد غزه کرد زمان برگزاری دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات | تکذیب شد اعتراف یک روزنامه صهیونیستی به قدرت انصارالله یمن ده‌ها کشته و مصدوم بر اثر طوفان و باران شدید در پاکستان (۳ خرداد ۱۴۰۴) اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تجهیز نیروگاه‌های خورشیدی به تصویب سران قوا رسید پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم ترامپ: مورد غارت تجاری کشور‌های دیگر قرار گرفتیم ارتش اوکراین به ناکارآمدی پاتریوت‌های آمریکایی اذعان کرد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برگزار شد (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا هک سامانه‌های قوه قضائیه صحت دارد؟

  • کد خبر: ۲۱۲۹۸۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
  • ۱
آیا هک سامانه‌های قوه قضائیه صحت دارد؟
یک مقام آگاه قضایی گفت: موضوع هک سامانه‌های قوه قضاییه صحت ندارد و صرفا یک خبرسازی کور سراسیمه جهت تحت تاثیر قرار دادن خبر بازگشت اموال بابک زنجانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام یک مقام آگاه قضایی، براساس بررسی اسناد و مدارکی که تاکنون منتشر شده است و داده‌های موجود، موضوع هک سامانه‌های قوه قضاییه صحت ندارد و همه سامانه‌های قوه قضاییه هیچ آسیبی ندیده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

براساس اظهارات این مقام آگاه اسناد و مدارکی که تاکنون در فضای مجازی منتشر و ادعا شده است از سامانه‌های قوه قضاییه به دست آمده است، برخی از آنها نامه‌های اداری مخدوش و دست کاری شده تاریخ گذشته هستند که در گذشته نیز در برخی رسانه‌های زرد معاند منتشر شده بودند.

وی تاکید کرد: علت خبر سازی جعلی و ادعای هک سامانه‌های قوه قضاییه توسط یک گروه خاص و رسانه‌های معاند، تلاش کور و سراسیمه برای به حاشیه بردن خبر روز گذشته در رابطه با بازگرداندن اموال بیت‌المال در پرونده بابک زنجانی است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون اسناد و مدارک منتشره شده اغلب مخدوش هستند و سندی که قابل استناد باشد منتشر نشده است‌.

در ساعات گذشته یک گروه  هکری ادعا کرده است که موفق به هک سامانه‌های مربوط به قوه قضاییه و انتشار اسناد و مدارک شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
0
0
جدی میفرمایید، پس اینهایی که ما دیدیم الکی بود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->