مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها
سرخط خبرها

نظری: برای مسکن و اشتغال ورزشکاران برنامه های ویژه‌ای داریم

  • کد خبر: ۲۱۳۰۵۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
نظری: برای مسکن و اشتغال ورزشکاران برنامه های ویژه‌ای داریم
استاندار خراسان رضوی گفت: شرایط ویژه ای را برای مسکن و اشتغال ورزشکاران و افتخارآفرینان تدارک دیده ایم که آماده ارایه است.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در حاشیه مراسم تجلیل از مدال آوران ورزشکاران استان در مسابقات هانگژو گفت: تقدیر و تشکر می‌کنم از تمام عزیزانی که در این حوزه فعالیت کردند، چه ورزشکاران و چه مدیران و مربیان دلسوزی که در پشت صحنه فعال بودند.

وی افزود: بدون شک باید ازخودگذشتگی شما ورزشکاران و عزیزان را ارج نهاد و مطمینا اگر این از خودگذشتگی در میان شما نباید منتج به این اتفاقات نمی‌شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: حضور جوانان و نوجوانان که با این خصایص افتخارآفرینی میکنند و در قالب الگو برای سایر ورزشکاران می‌شوند هم قابل تقدیر و ویژه است. برای رسیدن به نقاط اوج و افتخار آفرینی قاعدتاً نیاز به تلاش و از خودگذشتگی بیشتری است که شما عزیزان این را به خوبی نشان دادید و ما هم این اتفاقات را رصد و تقدیر می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: گرفتار انباشتی از مشکلات و معضلاتی هستیم، اما به طور جدی به فکر رفع زیرساخت‌ها و ایجاد فضا‌های ورزشی هستیم. برنامه ریزی‌های خوبی در این خصوص انجام دادیم و امیدواریم به زودی منابع مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های ورزشی را تامین کنیم.

نظری عنوان کرد: در مجموعه استانداری بصورت ویژه‌ای از ورزش حمایت میکنیم. در خصوص شرایط مسکن برای ورزشکاران، براساس شرایط و قواعدی که در طرح نهضت ملی مسکن وجود داشته باشد، برای تامین اقدام خواهیم کرد. این اتفاق را در عموم شهر‌های استان خراسان رضوی فراهم کردیم که قابلیت اجرا دارد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در خصوص اشتغال هم باید بگویم که براساس توانمندی و تمایل متقاضیان اقدام خواهیم کرد. برای بحث تسهیلات هم در حوزه اشتغال امکان مساعدت داریم و افرادی که واجد شرایط باشند را تحت پوشش قرار خواهیم داد. همچنین شرایط مهارت آموزی را برای عزیزان ورزشکار و جامعه افتخار آفرین خراسان رضوی فراهم کرده ایم که می‌توانیم ارایه دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->