ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت
سرخط خبرها

چین وتوی آمریکا در قطعنامه آتش‌بس غزه را محکوم کرد

  • کد خبر: ۲۱۳۰۷۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
چین وتوی آمریکا در قطعنامه آتش‌بس غزه را محکوم کرد
چین به شدت از آمریکا به دلیل وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش‌بس فوری در غزه بود، انتقاد کرده است. پکن گفت که این اقدام «پیام اشتباهی» را ارسال کرد و به‌طور موثر «چراغ سبزی به ادامه کشتار» داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاخ سفید مدعی است قطعنامه پیشنهادی الجزایر، مذاکرات برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را به خطر می‌اندازد. ایالات متحده قطعنامه آتش‌بس موقت خود را پیشنهاد کرده که همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داده به شهر رفح حمله نکند.

هم‌زمان با ادامه جنگ صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین در غزه، تصمیم آمریکا برای جلوگیری از قطعنامه الجزایر به طور گسترده محکوم شده است. ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد از آن حمایت کردند. انگلیس رای ممتنع داد.

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل، در واکنش به وتوی آمریکا گفت این ادعا که این طرح در مذاکرات دیپلماتیک در حال انجام تداخل خواهد داشت «کاملا غیر قابل دفاع» است.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، او گفت: «با توجه به وضعیت میدانی، تداوم اجتناب منفعلانه در آتش‌بس فوری، هیچ تفاوتی با چراغ سبز نشان دادن به ادامه کشتار ندارد. سرریز شدن این مناقشه، کل منطقه خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند و خطر یک جنگ گسترده‌تر را افزایش می‌دهد. تنها با خاموش کردن شعله‌های جنگ در غزه می‌توانیم از شعله‌ور شدن آتش جهنم در سراسر منطقه جلوگیری کنیم.»

براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۲۹۰۰۰ شهید در غزه بر جای گذاشته است.

پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا خواستار آتش‌بس موقت «در اسرع وقت» و به شرط آزادی همه اسرا و همچنین خواستار رفع موانع بر سر راه کمک‌ها به غزه شده است.

بیش از یک میلیون آواره فلسطینی - حدود نیمی از جمعیت نوار - پس از اینکه در جستجوی سرپناه به سمت جنوب روانه شدند، در رفح به شکلی متراکم حضور دارند. این شهر جنوبی که هم مرز با مصر است، قبل از جنگ تنها ۲۵۰۰۰۰ نفر ساکن داشت و اکنون زیر سایه حمله رژیم صهیونیستی به سر می‌برد. بسیاری از آواره‌ها در پناهگاه‌ها یا چادر‌های موقت در شرایط نامناسب زندگی می‌کنند و دسترسی کمی به آب آشامیدنی یا غذای سالم دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->