زاویه مناسب صحنه مشکوک به آفساید علیپور در دربی + عکس پرویزمظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوشبینم | رونالدو مهار می‌شود گندوز در آستانه محرومیت تصمیم عجیب کارتال برابر چادرملو | اورونوف باید سریع‌تر آماده شود! خیز علیپور برای آقای‌گلی درپی مصدومیت طولانی‌مدت لیموچی سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس کمیته انضباطی، استقلال و سپاهان را نقره داغ کرد استقلال در آماده‌باش کامل | هشدار آبی‌ها برای رونالدو و هم‌تیمی‌هایش رؤیای بازگشت نیمار به بارسا به باد رفت فصل برای دورتموند به پایان رسید ناجی استقلال به بازی با النصر رسید| مصدومیت چشمی برطرف شد چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است رضاوند بازی با النصر را از دست داد شکایت‌ها رسید، کارتال شاکی شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و النصر در لیگ نخبگان آسیا | در مسیر معجزه غیبت ۴ ستاره النصر در بازی برگشت مقابل استقلال بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ!
سرخط خبرها

مسعود شجاعی، آرام و با وقار در قاب مربیگری

  • کد خبر: ۲۱۳۳۶۲
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
مسعود شجاعی، آرام و با وقار در قاب مربیگری
مسعود شجاعی، سرمربی تیم فوتبال هوادار تهران در جریان بازی با شمس آذر قزوین رفتاری کاملا حرفه‌ای در کنار زمین مسابقه داشت.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درجریان بازی هوادار و شمس آذر قزوین آنچه بیش از هرچیزی چشم‌ها را به سمت و سوی خود خیره کرد، رفتار کاملا حرفه‌ای مسعود شجاعی، سرمربی تیم هوادار تهران بود. این مربی تازه کار در شرایطی ۹۰ دقیقه کنار زمین ایستاد و تیمش را راهنمایی کرد که با وجود اشتیاهاتی که داوران علیه تیمش مرتبک می‌شدند او اعتراض نامناسبی نمی‌کرد و همواره در تلاش بود با احترام با کادر داوری رفتار کند.


در این بازی عرب براقی داوری را به عهده داشت که بار‌ها مجبور شد از نیمکت‌نشین‌های تیم هوادار بخواهد بازی را با آرامش دنبال کنند، اما سرمربی تیم هوادار در روز پیروزی تیمش بسیار خوددار بود و حتی خودش گاه از نیمکت نشین‌های هوادار می‌خواست از اعتراض به داوران خودداری کنند تا بازی به سمت و سوی حاشیه کشیده نشود.

این حربه شجاعی در بازی با شمس آذر که حریف قلدری هم بود، جواب مثبت داد و شجاعی د رنهایت موفق شد ۳ امتیاز شیرین این بازی را در تهران نگه دارد و شمس آذر را بازنده به قزوین بفرستد.

البته شجاعی هنوز مجوز حضور روی نیمکت هوادار را به طور رسمی به دست نیاورده و مدرک مربیگری او باید مورد تایید قرار بگیرد تا بتواند تیمش را همراهی کند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->