دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد!
سرخط خبرها

آماده‌باش فرمانداران خراسان رضوی در آستانه انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۳۶۶۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
آماده‌باش فرمانداران خراسان رضوی در آستانه انتخابات ۱۱ اسفند
استاندار خراسان رضوی آخرین وضعیت شهرستان‌های استان برای برگزاری انتخابات را مورد بررسی قرار داد و بر آماده‌باش صد درصدی فرمانداران استان در روزهای منتهی به انتخابات تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری شنبه ۵ اسفند در جلسه آخرین هماهنگی‌های انتخاباتی که با حضور فرمانداران سراسر استان در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، آخرین وضعیت شهرستان‌های استان برای برگزاری انتخابات را مورد بررسی قرار داد و بر آماده‌باش فرمانداران خراسان رضوی در آستانه انتخابات تاکید کرد. 

استاندار خراسان رضوی افزود: حداکثر تلاش فکری و اجرایی باید به کار گرفته شود تا شاهد برگزاری یک انتخابات صحیح و پرشور در استان باشیم. 

وی با بیان اینکه رسالت فرمانداران برگزاری انتخابات‌ براساس چهار محور مدنظر رهبری است، گفت: در نتیجه تلاش شما نباید هیچ خلأیی در برگزاری انتخابات وجود داشته باشد.

نظری متذکر شد: فرآیند اجرای انتخابات در استان به خوبی پیش می‌رود و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حال اجرا هستند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: عوامل اجرایی و دست‌اندرکار انتخابات باید به نحوی عمل کنند که از بروز هرگونه شائبه پرهیز شود. 

گفتنی است؛ در این جلسه فرمانداران سراسر استان به ارائه آخرین وضعیت انتخاباتی شهرستان خود پرداختند و آخرین هماهنگی‌های برگزاری انتخابات صورت گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->