تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاظمی قمی: سیاست ما فراهم‌سازی مسیر منطقه آزاد چابهار برای امور اقتصادی افغانستان است + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۱۰۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
کاظمی قمی: سیاست ما فراهم‌سازی مسیر منطقه آزاد چابهار برای امور اقتصادی افغانستان است + فیلم
نماینده‌ ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: یکی از دلایل با اهمیت بودن منطقه آزاد چابهار، نزدیکی به افغانستان، پاکستان و آسیای مرکزی است. سیاست ما فراهم‌سازی مسیر منطقه آزاد چابهار برای امور اقتصادی افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز، نماینده‌ ویژه ریاست جمهوری و سرپرست سفارت ایران در کابل در حاشیه آغاز عملیات اجرایی پروژه «برج فاخر» با سرمایه‌گذاری شرکت افغانستانی در منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه بزرگترین پروژه سرمایه‌گذاری برادران افغانستانی در منطقه چابهار آغاز به کار کرد، گفت: یکی از دلایل با اهمیت بودن منطقه آزاد چابهار، نزدیکی به افغانستان، پاکستان و آسیای مرکزی است و از سوی دیگر، کوتاه‌ترین مسیر به کشور بزرگ اقتصادی چین است.

حسن کاظمی قمی تاکید کرد که منطقه آزاد چابهار را به عنوان آغاز یک کریدور بزرگ ترانزینی و منطقه‌ای تبدیل می‌کنیم.

اینجا ببینید:

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->