معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین: تحریم‌های آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کد خبر: ۲۱۴۳۹۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۶
چین: تحریم‌های آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند
سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد این کشور به تحریم‌های علیه شرکت‌های چینی پاسخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد که چین در مورد بحران اوکراین موضعی عینی و بی طرفانه دارد.

دیپلمات ارشد چین تاکید کرد که پکن برای گفتگو‌های صلح تلاش می‌کند و نقش سازنده‌ای برای حل و فصل سیاسی بحران دارد.

مائو افزود: همکاری معمول تجاری و اقتصادی میان چین و روسیه هیچ طرف ثالثی را هدف قرار نمی‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد که چین قاطعانه با تحریم‌های غیرقانونی یکجانبه علیه شرکت‌های چینی مخالف است و اقدامات لازم را برای محافظت از حقوق و منافع مشروع شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

دولت آمریکا روز جمعه محدودیت‌های تجاری جدیدی را بر ۹۳ نهاد به دلیل حمایت از تلاش‌های جنگی روسیه در اوکراین اعمال کرده است. تحریم‌های جدید آمریکا ۹۳ نهاد از کشور‌های چین، روسیه، ترکیه، امارات متحده عربی، قرقیزستان، هند و کره جنوبی را هدف قرار داد. این شرکت‌ها مشمول محدودیت‌های تجاری خواهند بود.

وزارت بازرگانی چین روز دوشنبه اعلام کرد که در واکنش به تحریم‌های اخیر برخی از کشور‌های غربی علیه شرکت‌های چینی، اقدامات لازم را برای محافظت قاطعانه از حقوق و منافع مشروع شرکت‌های چینی در پیش می‌گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->