۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرار قاتل بعد از رفیق‌کشی پای بساط مواد مخدر + عکس

  • کد خبر: ۲۱۵۳۷۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷
فرار قاتل بعد از رفیق‌کشی پای بساط مواد مخدر + عکس
روز گذشته ماجرای عجیب رفیق کشی پای بساط مواد مخدر در حالی فاش شد که چاقوکشی سابقه دار، جنایت خود را لو داد و از محل گریخت.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود ظهر روز گذشته مردی با میوه فروش محلی در بولوار توس مشهد تماس گرفت وادعا کرد فردی به نام «علی-ع» را درون سوئیت اجاره‌ای داخل پارکینگ منزل مسکونی نفله کردم!

با این تماس دلهره آور، میوه فروش سراسیمه به سراغ خواربارفروش همسایه خود رفت و از او خواست تا با صاحب سوئیت تماس بگیرد وماجرای این تماس مشکوک را برایش بازگو کند! دقایقی بعد مرد خواربارفروش به صاحب سوئیت زنگ زد و از او خواست تا برای روشن شدن ماجرا نگاهی به سوئیت اجاره‌ای خود بیندازد، اما او نیز موضوع را جدی نگرفت تا این که عصر روز گذشته بالاخره صاحب سوئیت به محل آمد و زمانی که در پارکینگ را گشود ناگهان با جسد خون آلود مردی حدود ۴۰ تا ۴۵ ساله روبه رو شد و هراسان با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت.

فرار قاتل بعد از رفیق‌کشی پای بساط مواد مخدر در مشهد + عکس

طولی نکشید که با حضور نیرو‌های انتظامی، صحنه کشف جسد در حفاظت پلیس قرارگرفت و مراتب به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گزارش شد.

حدود ساعت ۱۷ عصر بود که قاضی دکتر صادق صفری به همراه گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد، عازم بولوار توس شد و بدین ترتیب تحقیقات جنایی ادامه یافت. بررسی‌های میدانی نشان داد مرد مذکور هدف ضربات چاقو قرارگرفته و بعد از شکستن دسته چاقو، پیکر خون آلود وی در کنار دیوار سوئیت اجاره‌ای رها شده است. در همین حال تکه‌هایی از سنگ مرمر شکسته هم در کنار جسد کشف شد که به خون آغشته بود.

با ادامه تحقیقات قضایی مشخص شد فردی که با مرد میوه فروش تماس گرفته به جرم چاقوکشی در نزاع، مدتی را در زندان بود و سوئیت را هم او اجاره کرده است. از سوی دیگر وجود لوازم استعمال و مقداری مواد مخدر در کنار اجاق گاز داخل این سوئیت با امکانات بسیار اندک، بیانگر آن بود که احتمالا دو رفیق در کنار بساط مواد مخدر با یکدیگر درگیر شده اند که بررسی‌های بیشتر با دستورات محرمانه قاضی دکتر صفری همچنان ادامه دارد. درخور یادآوری است جسد نیز برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->