راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

جزئیات قتل برادرزن به دست داماد مسلح در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۵۹۱۱
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
جزئیات قتل برادرزن به دست داماد مسلح در مشهد + عکس
مردی که با شلیک‌های پیاپی برادر همسر خود را به قتل رسانده است، صحنه جنایت را بازسازی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آخرین روز‌های آبان گذشته، خودرو‌های اورژانس آژیرکشان وارد خیابان یاس ۲۱ شدند و ۲ جوان مجروح را به بیمارستان شهید هاشمی نژاد انتقال دادند که بر اثر شلیک گلوله در شرایط جسمی وخیمی قرار داشتند، اما لحظاتی بعد «حمید» (مجروح ۴۲ ساله) جان باخت و برادر ۲۴ ساله‌اش در حالی تحت درمان قرار گرفت که وحشت از بازگشت قاتل فراری برای انتقام وحشتناک دلهره عجیبی را به راه انداخته بود.

جزییات قتل برادرزن به دست داماد مسلح در مشهد + عکس

طولی نکشید که با حضور قاضی ویژه قتل عمد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در مرکز درمانی، بازماندگان شلیک‌های مرگبار، احساس امنیت کردند و به تشریح صحنه حادثه هولناک پرداختند. همسر قاتل مسلح به قاضی «محمود عارفی راد» گفت: با شوهر سابقم اختلاف داشتیم و در کشاکش طلاق بودیم که برادرانم برای میانجی‌گری و حل مشکلات خانوادگی به منزلم آمدند، اما همسرم که در میان گفتگو‌ها عصبانی شده بود، ناگهان اسلحه کلت کمری را از درون کابینت آشپزخانه برداشت و قصد شلیک به سوی مرا داشت که برادرم «حمید» خودش را مقابل من قرارداد و گلوله به سر او اصابت کرد. وی ادامه داد: «هادی-ت» سپس از پله‌ها پایین رفت و دوباره به سوی برادر دیگرم شلیک کرد که گلوله به دستش خورد و او نیز مجروح شد. گزارش اختصاصی روزنامه خراسان حاکی است: با توجه به حساسیت این پرونده جنایی و احتمال انتقام گیری وحشتناک قاتل فراری، مقام قضایی دستور انتشار تصویر بدون پوشش وی را در روزنامه خراسان صادر کرد و بدین ترتیب مرد ۴۰ ساله تحت تعقیب قرار گرفت؛ اما هنوز مدت زیادی از این ماجرا نگذشته بود که او پنهانی به محل سکونت پدر زنش رفت و در نیمه‌های شب به سوی «سعید» برادر زن مجروحش شلیک کرد که پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده بود، اما گلوله به چانه برادر زن ۲۴ ساله اش اصابت کرد و این بار نیز از چنگ مرگ گریخت. دقایقی بعد با انتقال پیکر سعید به مرکز درمانی، تمهیدات پلیسی و راهنمایی‌های تخصصی برای حفاظت از جان دیگر اعضای خانواده شدت گرفت و آن‌ها به مکان دیگری منتقل شدند. در همین حال تحقیقات گسترده برای ردزنی قاتل فراری ادامه داشت تا این که بالاخره سرنخ‌هایی از محل اختفای قاتل مسلح به دست آمد، اما بررسی‌ها نشان داد که او قصد ملاقات با یکی از برادرانش را دارد؛ بنابراین محل ملاقات آن‌ها در بولوار فاطمیه مشهد به محاصره پلیس درآمد و کارآگاهان زمانی وارد عمل شدند که مرد مسلح متوجه نیرو‌های انتظامی شد، اما قبل از آن که بتواند از محاصره بگریزد در میان دستان یکی از نیرو‌های پلیس افتخاری قرار گرفت و قدرت هر گونه عکس العمل از وی گرفته شد، اما او ناگهان اسلحه کلت را با نوک انگشتانش از زیر پیراهن بیرون کشید و گلوله‌ای به شکم خودش شلیک کرد که این گلوله پس از عبور از پشت وی به پهلوی امیر مختار پهلوان (پلیس افتخاری) نشست و او نیز مجروح شد.

لحظاتی بعد با دستورات ویژه سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی (فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی) مجروحان به مرکز درمانی منتقل شدند و همه امکانات تخصصی برای درمان آن‌ها فراهم شد.

پس از بهبودی قاتل مسلح در مرکز درمانی وی درحالی روانه زندان شد که به صراحت قتل برادر زنش را پذیرفت. از سوی دیگر با فراهم شدن مقدمات بازسازی صحنه قتل، این مرد ۴۰ ساله که صحنه‌های وحشتناکی را در مشهد رقم زده بود با دستور قاضی «عارفی راد» به محل وقوع جنایت در خیابان هدایت ۱۲ (یاس ۲۱) هدایت شد تا جزئیات متاجرای قتل برادر زنش را بازگو کند.

این درحالی بود که تمهیدات خاصی برای برقراری امنیت در محل وقوع جنایت با نظارت سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفای مشهد) اندشیده شد و متهم به طبقه دوم ساختمان انتقال یافت.

دقایقی بعد با اشاره قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، متهم سلاح کلت جنگی را به دست گرفت و مقابل دوربین قوه قضاییه ایستاد. در همین حال سرهنگ مرادی (افسرپرونده) خلاصه‌ای از محتویات‌ای پرونده جنایی و اعترافات متهم در مراحل تحقیق را تشریح کرد و سپس متهم با تفهیم اتهام قتل عمدی از سوی مقام قضایی به بیان چگونگی وقوع این جنایت تکان دهنده پرداخت و گفت: با همسرم اختلاف خاصی داشتیم، اما به خاطر فرزندانم قصد داشتم با او به زندگی ادامه بدهم. آن روز هم سعید و حمید (برادران همسرم) به خانه آمده بودند، ولی آن‌ها خیلی مرا تحقیر می‌کردند و حرف‌هایی را بر زبان می‌راندند که من احساس حقارت می‌کردم. آن‌ها می‌گفتند رفتار‌های همسرت بعد از طلاق به تو هیچ ربطی ندارد و او هر کاری می‌تواند انجام بدهد! این حرف‌ها برای من سنگین بود به همین دلیل به آرامی بلند شدم و از درون کابینت آشپزخانه اسلحه را برداشتم و آن را به طرف همسرم نشانه رفتم. من قصد شلیک و کشتن برادر زنم را نداشتم به‌ویژه این که حمید (مقتول) را هم خیلی دوست داشتم، اما او تصور کرد که من می‌خواهم شلیک کنم وقتی از جایش بلند شد ناگهام من هم ماشه را فشردم و گلوله به سر او خورد. در این شرایط از پله‌ها پایین رفتم، اما همسر و برادر زن دیگرم به دنبالم آمدند. در همین حال روی پاگرد پله‌ها ایستادم و دوباره به سمت در اتاق شلیک کردم که گلوله به دست «سعید» برادر زنم اصابت کرد و من از صحنه حادثه گریختم، ولی کینه‌ای از «سعید» به دل گرفتم چراکه او حرف‌های نامربوطی می‌زد و من که فهمیدم از بیمارستان به خانه بازگشته است دوباره نقشه انتقام را طراحی کردم و در تاریکی شب او را هدف قراردادم که بازهم مجروح شد و ...

با این اعترافات متهم در صحنه جنایت، قاضی «عارفی راد» دستور انتقال وی به زندان را صادر کرد تا این پرونده جنایی دیگر مراحل دادرسی را طی کند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->