توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

افزایش ۷.۵ درصدی سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۱۶۰۳۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
افزایش ۷.۵ درصدی سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال ۱۴۰۳ سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲.۵ درصد به ۱۰ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی در آیین آغاز به کار دفتر منطقه‌ای اوراسیا و غرب آسیای انجمن کلانشهر‌های جهان «متروپلیس» در مشهد اظهار کرد: در شهر مشهد به اعتبار وجود مضجع منور رضوی و ذات مشهدمقدس که بین المللی است، پیوند دو فرهنگ اسلام و ایران پررنگ است.

وی افزود: شهرداری مشهد در سال ۲۰۱۷ پایتخت فرهنگی جهان اسلام شد و دبیرخانه‌ای در این زمینه شکل گرفت؛ همچنین عضویت در سازمان‌های مرتبط و خواهر خواندگی با کشور‌های همسایه، ضرورت دیپلماسی عمومی و شهری را افزایش می‌دهد و ما را بر آن داشت تا موضوع ایجاد مرکز دیپلماسی مطرح شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: کسانی که متولی دیپلماسی رسمی در کشور هستند، باید پای کار بیایند تا مشهد به هاب دیپلماسی شهری تبدیل شود.

ناصحی خاطرنشان کرد: دولت وظیفه نظارت دارد و اگر به کمک بیاید کار، بهتر و دقیق‌تر پیش می‌رود. یکی از مصوبات مهم شورا برگزاری اجلاس شهرداران کلان‌شهر‌ها در مشهد است که به زودی برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: مشهد ظرفیت‌هایی دارد که می‌تواند موردتوجه فعالان دیپلماسی شهری باشد؛ ما در بسیاری از بخش‌ها در لبه هوشمند‌سازی هستیم. سامانه‌ها استفاده‌شده در شهرداری به سایر کلان شهر‌ها انتقال داده شده و در حال صحبت برای صادرات هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: همچنین ظرفیت‌های مهمی در حوزه خدمات شهری وجود دارد که زبانزد است و در حوزه فرهنگی با تلاش‌های صورت‌گرفته در سال ۱۴۰۳ سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری از ۲.۵ درصد به ۱۰ درصد رسیده است.

ناصحی با اشاره به اینکه شعار شورا مبنی بر «مشهد؛ جهان شهر برکت و کرامت» حاصل سه هزار صفحه مطالعه بود و در این مسیر نیز حرکت می‌کنیم، تصریح کرد: ظرفیت شهرداری‌ها در دیپلماسی را دولت ندارد و قول می‌دهیم در چارچوب سیاست‌های کلان، کمک حال دولت باشیم.

همچنین در ادامه، جمال حسن بارانی، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: مشهد، ویترین شیعیان در کشور است، زیرا همه علاقه‌مندان از تمام دنیا به مشهد سفر می‌کنند و این موضوع وظایف شهرداری را دوچندان کرده تا خدمات در شأن زائران بارگاه منور رضوی باشد.

وی افزود: مشهد بزرگترین شهر شیعی جهان اسلام است و حضور آن در دیپلماسی شهری، سبب توسعه کرسی شیعیان می‌شود.

حسن بارانی ادامه داد: مشهد به دلیل حضور بارگاه منور رضوی از دوره‌های قبل شهری مذهبی بوده و رویکرد‌های غیر مذهبی ناخودآگاه تحت تأثیر قرار میگیرد و این موضوع برای مفهوم انقلاب اسلامی کارکرد زیادی دارد و تاریخ ۴۰ ساله مشهد، گواه این موضوع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->