چگونه علائم پارکینسون را در افراد مسن شناسایی کنیم؟ ایرانی‌ها سال گذشته دو میلیون و ۳۶۰ هزار واحد خون اهدا کردند قتل پدر بر اثر اختلافات خانوادگی در لرستان صالحی‌امیری در نیشابور: کاوش‌های باستان‌شناسی در پهنه تاریخی نیشابور مجدداً آغاز خواهد شد تولید سالیانه ۳۵۰ میلیون دُز انواع واکسن در مشهد | ۳ محصول دانش‌بنیان جدید به تولید انبوه رسید ضرب‌الاجل یک هفته‌ای دستگاه قضا برای حل معضل زباله‌های عفونی در مشهد + فیلم مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خوزستان فردا (سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غیرحضوری شد داشتن دندان‌های سالم؛ تقویت اعتماد‌به‌نفس عضو ستاد ملی زن و خانواده: خانواده مهم‌ترین اولویت جامعه ایران است آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد+ویدئو حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید
سرخط خبرها

فیلمبرداری همدست سارق از جریان دزدی، برای دریافت سهم | ۷ متهم دستگیر شدند

  • کد خبر: ۲۱۶۲۱۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
فیلمبرداری همدست سارق از جریان دزدی، برای دریافت سهم | ۷ متهم دستگیر شدند
عضو یک باند بزرگ سرقت در مشهد با پای خود به کلانتری آمد.

به گزارش شهرآرانیوز مراجعه افراد به کلانتری‌ها برای ترخیص خودرو‌های توقیفی، یکی از پیش‌پا افتاده‌ترین موضوعاتی است که در کلانتری‌های سراسر مشهد رخ می‌دهد. حالا اینکه چند روز پیش، مردی لاغر و قد بلند به کلانتری معراج مراجعه کند و درخواست ترخیص خودرویش را بدهد، فقط هوشیاری عوامل این کلانتری بود که سبب شد به این فرد مظنون شوند و سابقه‌اش نشان داد که جزو متهمان سابقه‌دار مشهد است.

مأموران بدون فوت وقت، چند مال‌باخته سرقت‌های سریالی قطعات خودرو که توانسته بودند متهم را هنگام سرقت ببینند، فراخواندند. مرد لاغر قدبلند در حالی از سوی مأموران کلانتری به منظور طی مراحل اداری ترخیص خودرو منتظر بود که شاکیان سررسیدند و اتفاقا او را شناسایی کردند و این‌گونه یک سرنخ مهم، منجر به انهدام یک باند بزرگ سرقت در مشهد شد.

مأموران کلانتری معراج هفته گذشته با شناسایی یک متهم سابقه‌دار که پیش‌تر به اتهام سرقت قطعات داخلی خودرو‌ها نیز محاکمه شده بود، توانستند با حضور مال‌باختگان متهم را شناسایی کنند. مأموران زیر نظر سرگرد امیررضا فعال، سرپرست کلانتری معراج، با دستورات قضایی صادر شده از سوی اسماعیل رحمانی، معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۹‌مشهد، بازجویی‌های تخصصی از متهم را انجام دادند.

گاهی پای یک زن در میان است

متهم که از سوی مال‌باختگان شناسایی شده بود، نتوانست خود را مبرا از سرقت‌های سریالی اخیر نشان دهد و اعتراف کرد که این سرقت‌ها را با همکاری یک زن به نام «سمانه» انجام داده‌اند.

مأموران پس از این اعترافات، تحقیقات جامعی برای شناسایی زن را آغاز کردند. با اعترافات متهم، مخفیگاه این زن در خیابان نجف مشهد ردزنی شد. مأموران با شناسایی این محل با رعایت موازین شرعی وارد این مخفیگاه شدند و هم‌زمان با دستگیری «سمانه» از او سه تلفن همراه سرقتی به همراه دیگر لوازم دزدی کشف شد. هر چند متهم مدعی بود گوشی‌ها را خریده است، اما هیچ سندی که حرفش را تأیید کند، به همراه نداشت.

با انتقال متهم به کلانتری و شناسایی صاحبان گوشی‌ها که یکی از آن‌ها یک زن بود، با حضور در کلانتری اعلام کرد که در حاشیه بزرگراه پیامبراعظم (ص) در حال صحبت با گوشی تلفن همراهش بوده که راکب یک موتورسیکلت آن را از دستش قاپیده است. یکی از متهمان نیز زن را شناسایی کرد.

فیلم‌هایی که متهمان را لو داد

مأموران در راستای رسیدگی به پرونده برای کشف سرنخ‌های مهم‌تر، اقدام به بازبینی محتویات تلفن همراهی کردند که دست سمانه بود. مأموران با تعدادی فیلم روبه‌رو شدند که زن جوان هنگام سرقت‌ها از همدستانش گرفته بود. فیلم‌هایی که به خوبی صحنه تمام سرقت‌ها را نشان می‌داد.

بازجویی از متهمان نشان داد که آن‌ها به عنوان زن و شوهر برای سرقت می‌رفته‌اند تا کمتر جلب توجه کنند. مرد پس از شناسایی خودرو مال‌باختگان به‌سراغ آن‌ها می‌رفته است و زن نیز از مراحل سرقت به صورت پنهانی فیلم می‌گرفته تا بتواند با استفاده از این فیلم‌ها سهمش را از این سرقت‌ها بگیرد و سر او کلاه نگذارند.

لو رفتن مخفیگاه اصلی متهمان

این زن و مرد که مشتشان برای مأموران باز شده بود، در ادامه دیگر همدستانشان را لو دادند که با این اعترافات مخفیگاه متهمان در خیابان فولادی در بولوار توس شناسایی شد، مخفیگاهی دو طبقه که با چندین دوربین مداربسته از آن محافظت می‌شد.

به محض ورود افسران تجسس کلانتری معراج به کوچه‌ای که پاتوق شرارت‌ها در آن بود، مأموران موفق به کشف یک خودرو سرقتی پارک شده در حاشیه خیابان شدند. هم‌زمان یک خودرو سواری وارد این خیابان شد، اما با دیدن مأموران بلافاصله تغییر مسیر داد تا بگریزد. مأموران با دیدن خودرو بلافاصله به تعقیب آن پرداختند. راننده خودرو پس از تخریب چندین خودرو دیگر از سوی مأموران متوقف شد. راننده مقداری لوازم سرقتی با خود آورده بود که این لوازم توقیف شد.

تبهکارانی که از سرقت‌هایشان فیلم می‌گرفتندتصاویری از متهمان هنگام سرقت و پس از دستگیری - عکس: شهرآرا

دستگیری ۶ متهم دیگر

مأموران با هماهنگی‌های لازم بلافاصله وارد خانه شدند و درون حیاط آن مقدار زیادی لوازم سرقتی دیگر خودرو‌ها را کشف کردند. در این میان چند نفر می‌خواستند از محل بگریزند که پلیس آن‌ها را دستگیر کرد. با دستگیری شش متهم دیگر در این پرونده، مأموران توانستند در مجموع هفت مرد و دو زن را دستگیر کنند.

از این افراد قطعات درخور توجه زیادی به همراه پنج خودرو سرقتی کشف شد. بررسی‌های مأموران نشان داد که این مخفیگاه اصلی متهمان بوده و با انتقال خودرو‌های سرقتی به این پاتوق، قطعات مختلف خودرو‌ها را باز می‌کرده‌اند.

با دستور مقام قضایی تمام متهمان راهی زندان شدند و بررسی‌ها درباره این پرونده ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->