زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

گوشی‌قاپ ۲۴ ساله با ۴۳ فقره سرقت در مشهد دستگیر شد

  • کد خبر: ۲۱۷۵۳۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
گوشی‌قاپ ۲۴ ساله با ۴۳ فقره سرقت در مشهد دستگیر شد
متهم ۲۴ ساله‌ای به اتهام ۴۳ فقره گوشی‌قاپی راهی زندان شد.

سعید جلائیان | شهرآرانیوز؛ تنها بیست و چهار سال داشت انگار برای خودش ساعت کاری تعریف کرده بود. تنها در همان بازه زمانی با موتورسیکلتی که قبلا آن را دزدیده بود و پلاک یک موتور دیگر را روی آن زده بود، هر روز برای سرقت به بولوار‌های امام خمینی (ره) یا امام رضا (ع) می‌رفت. هربار که در یکی از این معابر می‌راند، چشمانش مانند یک شکارچی در پیاده‌رو‌ها به دنبال طعمه می‌گشت. افرادی که در کنار خیابان یا پیاده‌رو تلفن به دست یا تک و تنها با گوشی خود مشغول صحبت بودند، برایش بهترین طعمه محسوب می‌شدند و پس از قاپیدن گوشی‌ها در چشم بر هم زدنی شبیه ستاره دنباله‌داری که روی گردنش خال‌کوبی کرده بود، غیبش می‌زد.

سارق موتورسوار پس از هر شکار، دوباره در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر می‌راند تا مطمئن شود کسی در تعقیبش نیست. خیالش که راحت می‌شد دوباره به سراغ یک طعمه دیگر می‌رفت. افرادی که اگر در برابرش مقاومت می‌کردند با برق چاقوی او دست از مقاومت می‌کشیدند. مال‌باختگان ترسیده از آنچه این موتورسوار شوم بر سرشان آورده بود، موضوع سرقت را به پلیس ۱۱۰ اعلام می‌کردند.

با سریالی شدن این سرقت‌ها، گروهی از افسران کلانتری فیاض‌بخش مأمور رسیدگی به موضوع شدند. گزارش‌های شهروندان کمک زیادی به مأموران کرد تا متهم را شناسایی و دستگیر کنند. آن هم در حالی که سارق می‌خواست از دست مأموران فرار کند و با چاقو نیز به مأموران حمله‌ور شد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی درباره جزئیات عملیاتی که منجر به دستگیری این سارق شد، بیان کرد: در پی دریافت گزارش موبایل‌قاپی‌های سریالی توسط یک جوان موتورسوار در محدوده بولوار امام خمینی (ره) و امام رضا (ع)، پیگیری این موضوع به‌طور ویژه در دستورکار مأموران کلانتری شهید فیاض‌بخش قرار گرفت.

سردار احمد نگهبان ادامه داد: مأموران دایره تجسس کلانتری شهید فیاض‌بخش با بازبینی دوربین‌های مداربسته محدوده وقوع سرقت‌ها، توانستند متهم را چهره‌زنی کنند و در جست‌وجوی این متهم توانستند او را در محدوده خیابان امام خمینی (ره) شناسایی کنند. متهم با دیدن خودرو پلیس سراسیمه تلاش کرد با تغییر مسیر متواری شود، اما پلیس که این شخص را زیر نظر داشت، پس از تلاش متهم برای فرار بلافاصله وارد عمل شد.

وی افزود: مأموران پس از تعقیب و گریز توانستند متهم را در حالی به دام بیندازند که با چاقو به‌سمت مأموران انتظامی حمله‌ور شده بود که مأموران با استفاده از فنون دفاع‌شخصی متهم را زمین‌گیر کردند. در بازرسی از این فرد یک دستگاه تلفن همراه مسروقه کشف شد.

سردار نگهبان با اشاره به اینکه موتورسیکلت متهم و پلاکش نیز سرقتی بود، بیان کرد: این متهم پس از انتقال به کلانتری و رویارویی با مال‌باختگانی که از روی خال‌کوبی ستاره گردنش او را شناسایی کرده بودند، به ۴۳‌فقره سرقت تلفن همراه اعتراف کرد. او همچنین مال‌خر اموال مسروقه را معرفی کرد که تلاش برای دستگیری مال‌خر آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->