از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز به کار گشت شورای حفظ حقوق بیت‌المال در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۶۲۳
  • ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱
آغاز به کار گشت شورای حفظ حقوق بیت‌المال در خراسان رضوی
گروه گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی خراسان رضوی فعالیت ویژه ایام نوروز را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دادیار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: این دادسرا در راستای اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای صیانت از حقوق عمومی در اراضی ملی و منابع طبیعی و جلوگیری از تغییر کاربری های غیر مجاز اراضی زراعی و باغی در تعطیلات نوروز، گروه گشت مشترک را با حضور سازمان ها و دستگاه های متولی امر راه‌اندازی کرد.

فرزاد بهشتی افزود: با توجه به تاکید دادستان مرکز استان خراسان رضوی، تدابیر لازم در تعطیلات نوروزی اندیشیده شده ضمن اینکه اطلاعیه ها و هشدارهای لازم نیز در این خصوص صادر شده است. 

وی با هشدار به متخلفان در زمینه رصد اقدامات آنان ادامه داد: دستورات لازم در این باره صادر شده و امیدواریم با تشکیل گروه ویژه و اقدامات انجام شده در تعطیلات نوروزی شاهد کاهش تعدی و تجاوز به اراضی ملی و منابع طبیعی در این استان باشیم.

امسال ۹۷۰ هکتار اراضی ملی و دولتی خراسان رضوی رفع تصرف و آزاد شده است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->