زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است
سرخط خبرها

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۱۱۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس
سارقی که مدتی پیش به دنبال انتشار فیلمی از صحنه سرقت بی‌رحمانه در فضای مجازی دستگیر شده بود، بار دیگر موقع دزدی از یک زن به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبهشت گذشته بود که فیلمی از کیف قاپی خشن از یک زن کهنسال در فضای مجازی، دل‌ها را تکان داد و احساس نفرت از موتورسوار سیاه پوش را به اوج رساند. دراین صحنه سرقت که دزد بی رحم طعمه خود را حدود ۳۰ متر روی زمین می‌کشاند، به حدی دردناک بود که با صدور دستوری ویژه از سوی فرمانده انتظامی مشهد، نیرو‌های انتظامی تلاش گسترده‌ای را برای دستگیری جوان موبوکسوری آغاز کردند و پس از ساعت‌ها ردزنی اطلاعاتی بالاخره او را با همکاری شهروندان وظیفه شناس به دام انداختند.

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

این جوان به حدود ۸۰ فقره کیف زنی وگوشی قاپی از زنان ودختران اعتراف کرد و درحالی که دو قبضه سلاح سرد ترسناک نیز از وی کشف شده بود روانه زندان شد.

در همین حال تصاویری از صحنه‌های بی رحمانه سرقت وتصویر متهم در رسانه‌های گروهی نقش بست به گونه‌ای که درمیان شهروندان «گرگ سیاه» لقب گرفت، اما با گذشت حدود ۱۰ ماه از این ماجرای تکان دهنده، بازهم اخباری از کیف زنی‌های موتورسوار سیاه پوش، نیرو‌های انتظامی را به تکاپو انداخت وبا توجه به اهمیت جرایم خشن در مشهد، دستور محرمانه‌ای از سوی سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) برای پیگیری کیف قاپی‌های موتورسوار مذکور صادر شد. بدین ترتیب گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری با هدایت ونظارت مستقیم سرهنگ احمد زمانی (رئیس کلانتری قاسم آباد) وارد عمل شدند وبررسی‌های تخصصی گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادند چراکه تعدادی از سرقت‌های موتورسوار سیاه پوش در منطقه قاسم آباد رخ داده بود.

درحالی که ردزنی‌های اطلاعاتی برای شناسایی کیف قاپ خشن از طریق بازبینی دوربین‌های ترافیکی ادامه داشت ناگهان ظهر بیست ویکم اسفند خبر واژگونی موتورسوار جوان در تقاطع بولوار امامیه ودکتر حسابی، در بی سیم‌های پلیس پیچید وبلافاصله نیرو‌های نزدیک‌ترین گشت انتظامی عازم محل مذکور شدند ودرحالی حلقه‌های قانون را بر دستان موتورسوار سیاه پوش گره زدند که شهروندان او را محاصره کرده بودند. اما لحظاتی بعد ماجرای دستگیری موتورسوار مذکور اهمیت ویژه‌ای یافت چراکه ماموران انتظامی دوباره «گرگ سیاه» را شکار کرده بودند.

طولی نکشید که با انتقال «گرگ سیاه» و موتورسیکلت طرح هوندای وی به مقر انتظامی، تحقیقات ریزبینانه‌ای به سرپرستی سرهنگ بهنام رضایی (رئیس دایره تجسس) آغاز ومشخص شد که «گرگ سیاه» کیف زن ۵۵ ساله‌ای را از روی دوش وی ربوده، اما با فریاد‌های مال باخته و هجوم شهروندان وظیفه شناس، کنترل موتورسیکلت را از دست داده و درحالی حاشیه خیابان واژگون شده است که کیف سرقتی را نیز درون بوته‌های شمشاد انداخته بود.

بررسی‌های مقدماتی افسران دایره تجسس نشان داد که «گرگ سیاه» قبل از دستگیری، کیف زن دیگری را در بولوار شهید فلاحی ربوده و در بولوار توس نیز گوشی تلفن یک زن را به سرقت برده است.

از سوی دیگر وقتی این دزد بی رحم که هنوز تصاویر جرایم خشن وی در فضای مجازی خودنمایی می‌کند به کیف زنی‌های دیگری اعتراف کرد، بررسی‌های ویژه‌ای با دستور مقام قضایی در این باره آغاز شد و «گرگ سیاه» به پلیس آگاهی مشهد انتقال یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->