سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد! حفاظت از جنگل‌های زاگرس در دستورکار سازمان ملل قرار گرفت رئیس سازمان محیط زیست: توسعه صنعت باید همراه با ملاحظات اکوسیستمی باشد تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر (۷ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مسئول دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: بیش از ۵ هزار داوطلب معلمی در انتظار پذیرش هستند زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار درخواست فوری هلال‌احمر ایران برای تسهیل دسترسی بشردوستانه به غزه سلامت دانش‌آموزان در اولویت سرویس‌های مدارس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا فردا گفت و گو با زنی که شوهرش را خفه کرد، دوش گرفت و خوابید | با جمع کردن ضایعات، خرج مواد شوهرم را می دادم هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند
سرخط خبرها

دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۶۴۴۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس
اعضای یک باند حرفه‌ای و سابقه دار که خواربار فروشی‌ها را خالی می‌کردند، با تلاش نیرو‌های کلانتری خواجه ربیع مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، از چند ماه قبل، دستبرد به خواربار فروشی‌های مشهد رنگ سریالی به خود گرفت و پرونده شکایت‌های متعددی در مراکز انتظامی تشکیل شد.

باتوجه به اهمیت موضوع باصدور دستورات ویژه‌ای از سوی فرمانده انتظامی مشهد، تحقیقات میدانی پلیس دراین باره وارد مرحله جدیدی شد. بررسی‌های مقدماتی بیانگرآن بود که اعضای یک باند حرفه‌ای درتاریکی شب قفل‌های مغازه‌ها را برش می‌زنند و ابتدا برنج‌های فروشگاه را به سرقت می‌برند و درصورتی که فرصت مناسبی پیدا کنند به همه اموال خواربار فروشی دستبرد می‌زنند.

دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس

اهمیت این سرقت‌ها به جایی رسید که گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری خواجه ربیع به فرماندهی مستقیم سرهنگ روح ا... شجاعی (رئیس کلانتری) به تجزیه وتحلیل‌های پلیسی پرداختند و رصد‌های اطلاعاتی را درحالی برای شناسایی دزدان ادامه دادند که عاملان این سرقت‌ها در بین مال باختگان به اشباح شبگرد معروف شده بودند. طولی نکشید که با تاکید سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) گشت‌های شبانه تقویت شد و مناطق احتمالی ارتکاب جرم به قرق نیرو‌های انتظامی درآمد.

فعالیت‌های اطلاعاتی و پلیسی برای رد زنی سارقان خواربار فروشی‌ها ادامه داشت تا این که شب شانزدهم اسفند، یکی از گروه‌های گشت نامحسوس، دوجوان را درکنار یک خواربار فروشی واقع در خیابان ایثارگران مشاهده کردند. نیرو‌های انتظامی با دیدن کپسول‌های هوا برش در زیر نور چراغ خودرو، بی درنگ وارد عمل شدند و فرمان «ایست» دادند چرا که دیگر سارقان متوجه پلیس شده بودند و امکان محاصره محل وجود نداشت. درهمین حال یکی از اعضای اصلی باند که پشت فرمان پژو نقره‌ای نشسته بود، بلافاصله پدال گاز را فشرد و از صحنه سرقت گریخت.

دو جوان دیگر هم با رها کردن دستگاه‌های هوا برش و به صورت پیاده به کوچه و پس کوچه‌ها گریختند. اما افسران گشت انتظامی که یقین داشتند با «اشباح شبگرد» روبه رو شده اند، بی درنگ سلاح‌ها را ازکمر بیرون کشیدند و درحالی که اخطار‌های قانونی می‌دادند و تیر هوایی شلیک می‌کردند به تعقیب دزدان خواربار فروشی پرداختند ولی زمانی که آخرین اخطار صادر شد و چشمان افسران تجسس از شیار مگسک سلاح، پا‌های دو جوان سارق را در قاب شلیک گرفت ناگهان هردو بر سنگ فرش خیابان غلتیدند وتسلیم قانون شدند.

در این هنگام انگشت‌ها از روی ماشه بیرون خزید و عوامل انتظامی دستبند‌های قانون را بر دستان دزدان خواربار فروشی حلقه زدند. طولی نکشید که با انتقال کپسول‌های هوا برش و متهمان به کلانتری، تحقیقات آغاز و مشخص شد که آن‌ها با نیسان آبی سرقتی به اموال کسبه شهر دستبرد می‌زدند؛ بنابراین گروهی از افسران تجسس به سرپرستی سروان سعید قطبی (رئیس تجسس) عازم محل اختفای نیسان شدند و آن را درحالی به مرکز انتظامی انتقال دادند که چند پلاک سرقتی مجهول نیز درون آن وجود داشت.

بررسی‌های پلیسی براساس اعترافات متهمان نشان داد که اعضای این باند به تعداد زیادی از فروشگاه‌های مشهد دستبرد زده اند به طوری که تاکنون ۱۵ تن از مال باختگان شناسایی شده اند.

دو متهم معترف شدند سرکرده فراری باند برنج‌های سرقتی را به رستوران‌ها وکلی فروش‌های برنج می‌فروخت و مبلغ اندکی را به آنان می‌پرداخت. اعضای باند «اشباح شبگرد» در بازجویی‌ها به سرقت از فروشگاه‌های خیابان مطهری شمالی، خواجه ربیع، شهید رستمی، جاده سیمان (رسالت)، بولوار مصلی، میدان توحید و ... اعتراف کرده اند که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->