جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارمنستان از لغو توافق امنیتی با روسیه خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۷۱۲۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
ارمنستان از لغو توافق امنیتی با روسیه خبرداد
نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد، ارمنستان توافق حفاظت با گارد‌های مرزی روسیه را که در فرودگاه اصلی ارمنستان مستقر هستند از اول اوت لغو می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین این اقدام را تایید کرد که به نظر نشانه‌ای از کاهش اتکای ارمنستان به روسیه است.

به نقل از شبکه خبری آلمان، پسکوف بدون ذکر جزئیات گفت: با وجود اعلام نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان در لغو توافق امنیتی با گارد مرزی روسیه در فرودگاه اصلی ارمنستان، تماس‌ها بین دو کشور در بقیه سطوح ادامه دارد.

براساس توافق دوجانبه، نیرو‌های روسی از زمان فروپاشی شوروی در ۱۹۹۲ با هدف حفاظت از مسیر تامین تجهیزات و لجستیک برای نیرو‌های روسیه در ارمنستان در فرودگاه بین‌المللی زوارتنوتس در غرب ایروان حضور داشته‌اند.

«آرمن گریگوریان»، دبیر شورای امنیت ارمنستان اخیرا گفته بود، اکنون ظرفیت‌های امنیتی خود را توسعه داده و این کشور می‌تواند از فرودگاهش حفاظت کند. وی افزود: نقل و انتقالات نظامی روسیه نیز در این فرودگاه به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش داشته است.

نخست‌وزیر ارمنستان نیز گفت، باید به این مساله بجای تکنیکی، سیاسی یا ژئوپلیتیکی نگریسته شود. روابط بین ارمنستان و روسیه کاهش یافته است. ایروان از این بابت ناراضی است که وقتی جمهوری آذربایجان دوباره قره‌باغ را به کنترل خود درآورد، مسکو حمایت وعده داده شده را به ارمنستان پیشنهاد نکرد.

ارمنستان که با ترکیه و جمهوری آذربایجان روابط خصمانه دارد، به دنبال شرکای امنیتی جدید در غرب مانند فرانسه است. همچنین ایروان دیگر عضو فعالی در سازمان پیمان امنیتی جمعی نیست که روسیه در آن در راس است.

پاشینیان گفت، این ائتلاف هرگز نتوانسته توضیح دهد که در ارمنستان چه چیزی را می‌خواهد بر عهده بگیرد.

نخست‌وزیر ارمنستان خاطرنشان کرد: این ائتلاف می‌خواست نیروهایش را فقط به عنوان ناظران بی‌طرف در واکنش به درخواست کمک ارمنستان در ۲۰۲۰ و در مواجهه با حملات از سوی جمهوری آذربایجان اعزام کند. ما از این ائتلاف خارج می‌شویم، اما زمانش مشخص نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->