بزرگ‌مرد کوچک گلشهر | تقدیر مهاجران افغانستانی در مشهد از محمدطا‌ها اسحاقی گفت‌وگوی سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات طالبان درباره همکاری‌های مرزی مهاجران افغانستانی در مشهد یاد فرمانده فقید لشکر فاطمیون را گرامی داشتند مهران غلامی، ستاره فوتسال افغانستان، وارد مادرید شد معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان ششمین نشست سه‌جانبه وزرای خارجه طالبان، پاکستان و چین در کابل برگزار شد مجسمه امیرعلی‌شیر نوایی در مزارشریف تخریب شد وزیر خارجه چین وارد کابل شد شمار تلفات حادثه رانندگی در هرات به ۷۶ نفر رسید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ۶۰ افغانستانی در یک حادثه رانندگی در هرات جان باختند +فیلم (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۳۸ درصدی کودکان کار در افغانستان

  • کد خبر: ۲۱۷۱۷۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
افزایش ۳۸ درصدی کودکان کار در افغانستان
سازمان نجات کودکان می‌گوید که میزان کودکان کارگر در افغانستان در مقایسه با سال پار ۳۸ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول سازمان نجات کودکان می‌افزاید که بیش از ۲ میلیون تن که ۵۰ درصد آن را کودکان تشکیل می‌دهند به سرعت نیازمند کمک هستند.

رشد ملک، رئیس عمومی سازمان نجات کودکان در افغانستان گفت: شمار کودکان کار ۳۸ درصد افزایش یافته است و ما از طریق برنامه‌هایمان آنان را در کابل و ننگرهار پشتیبانی می‌کنیم. شرایط اقتصادی، کاهش سرمایه‌گذاری، بحران‌ها و این‌که افغانستان با تغییرات اقلیمی روبه‌رو است و هم‌چنان تاثیر موجودیت اختلال در عملیات بانکی همه با هم روی وضعیت اقتصادی در افغانستان و وضعیت کودکان اثر منفی داشته است.

این سازمان می‌افزاید که پس از روی کار آمدن دوباره طالبان در کشور ۲۰۰ میلیون دلار برای مردم افغانستان کمک کرده‌اند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->