عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

ترامپ بار دیگر در نظرسنجی‌ها از بایدن پیشی گرفت

  • کد خبر: ۲۱۷۲۱۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
ترامپ بار دیگر در نظرسنجی‌ها از بایدن پیشی گرفت
در نظرسنجی جدید دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی»، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با کسب ۴۰ درصد حمایت در مقابل ۳۸ درصد از جو بایدن رئیس جمهوری کنونی ایالات متحده، بار دیگر پیشتاز افکارسنجی‌های انتخاباتی این کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای روزنامه آمریکایی «یواس‌ای تودی» نوشت: اولین نظرسنجی ما از زمانی که این دو رقیب، نامزدی ریاست‌جمهوری خود برای انتخابات ۲۰۲۴ ایالات متحده را به طور قاطعانه به دست آوردند، گروه قابل‌توجهی از رای‌دهندگان را نشان داد که از گزینه‌هایی که در نظر داشتند، ناراضی و مایل به متقاعد شدن و تغییر گزینه خود بودند.

طبق نظرسنجی جدید دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی» (USA TODAY/Suffolk University)، جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده توسط ۸۱ درصد از دموکرات‌های هم‌پیمانش حمایت می‌شود.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در حزب خود با کاهش حمایت‌ها مواجه شد و ۸۵ درصد از جمهوری‌خواهان از او و ۶ درصد از رابرت اف کندی حمایت می‌کردند و ۲ درصد نیز بلاتکلیف هستند.

در حالی که حدود هشت ماه به انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، در میان هر چهار نفر از افرادی که در این نظرسنجی مورد بررسی قرار گرفته‌اند، یک نفر می‌گوید که ممکن است قبل از ماه نوامبر (آبان) نظر خود را تغییر دهد.

بر اساس این گزارش، این دیدگاه‌های نامشخص و آشفته در هر دو حزب وجود دارد؛ از جمله ۱۴ درصد از رای‌دهندگان بایدن و ۱۵ درصد از رای‌دهندگان ترامپ.

یکی از گروه‌های مهمی که دیدگاهشان متغیر است، در این نظرسنجی «متنفر مضاعف» نامیده می‌شود، یعنی ۱۵ درصدی که هم با بایدن و هم با ترامپ مخالف هستند.

موضوعی که می‌تواند برای بایدن خبر خوبی باشد این است که تعداد فزاینده‌ای از آمریکایی‌ها گزارش دادند که نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی [در دوره ریاست جمهوری او]دیده‌اند.

رای‌دهندگان آمریکایی تورم و اقتصاد را به عنوان مهم‌ترین موضوع تعیین‌کننده برای رای خود (با ۲۹ درصد) رتبه‌بندی کردند، در حالی که مهاجرت (۲۴ درصد) و تهدیدات دموکراسی (۲۳ درصد) در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

بر پایه این گزارش، از زمان ورود بایدن به کاخ سفید، دیدگاه‌ها نسبت به اقتصاد به خوش‌بینانه‌ترین سطح خود بازگشته است.

در ۱۰ نظرسنجی سراسری دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی» که از آن زمان تاکنون انجام شده است، میزان افرادی که گفته‌اند بهبود اقتصادی را شاهد هستند در اولین نظرسنجی ۳۲ درصد بود و به تدریج در ژوئیه ۲۰۲۲ با ۹ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح رسید و از آن زمان به بعد، به طور پیوسته این آمار افزایش یافت و در آخرین مورد به ۳۳ درصد رسیده است.

این نظرسنجی از هشت تا ۱۱ مارس انجام و هزار رای‌دهنده در آن شرکت کردند و دارای حاشیه خطای مثبت یا منفی ۳.۱ درصد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->