واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استرداد ٢٠٠ هزار بلیت هواپیما و ٣٠٠ هزار بلیت قطار

  • کد خبر: ۲۱۷۳۸
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶
استرداد ٢٠٠ هزار بلیت هواپیما و ٣٠٠ هزار بلیت قطار
محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، از استرداد ۳۰۰ هزار بلیت قطار و ۲۰۰ هزار بلیت هواپیما خبر داد.

به گزارش روز شنبه سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای، نشست قرارگاه مرکزی مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، «عبدالهاشم حسن‌نیا» معاون وزیر و رئیس سازمان، اعضای هیات عامل، ‌ جمعی از معاونان و مدیران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار شد.

 

در این نشست، ساختار قرارگاه مرکزی مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و گزارش‌های عملکردی بخش حمل‌ونقل بین‌المللی، ترانزیت، بار و مسافر، وضعیت ترددها و آمادگی مقابله با سیل پیش رو از سوی معاونان سازمان ارائه و به استماع وزیر راه و شهرسازی رسید.

 

وزیر راه و شهرسازی در ابتدای این نشست، گفت: سال ۹۸ یک سال سخت با فعالیت بی‌وقفه به ویژه برای راهداران و پر تردد برای بخش حمل‌ونقل بود. امید است سال جدید یک سال پر برکت برای آحاد جامعه باشد.

 

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی به عنوان عضوی از ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و مسئول کمیته حمل‌ونقل این ستاد، تلاش می‌کند با تشدید فعالیت‌ها و انجام اقدامات بازدارنده در قالب پروتکل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بتواند جریان حیاتی کشور را زنده و برقرار نگه دارد.

 

اسلامی تاکید کرد: باتوجه به نقش مهم حمل‌ونقل در جریان تولید و تجارت و تاثیر آن بر زندگی مردم، باید از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود تا در نهایت، مانع از آسیب رسیدن به قشر آسیب‌پذیر جامعه گردد.



کسی حق تصمیم‌گیری برای حمل‌ و نقل کشور را ندارد

اسلامی تصریح کرد: اجازه نمی دهیم هیچ کس در هیچ رده‌ای برای حمل‌ونقل عمومی کشور تصمیم‌گیری کند. بلکه باید پیشنهادات در قالب ساختار از مراجع بالاتر به وزارت راه و شهرسازی منتقل شود تا مورد بررسی قرار گیرد و سپس نظر کارشناسی به طور رسمی اعلام شود.

 

وی در ادامه به تاکید رهبر انقلاب اسلامی مبنی برعدم انجام سفرهای غیر ضروری اشاره کرد و گفت: با تمکین مردم از توصیه مهم رهبری انقلاب، تعداد ترددهای برون‌ شهری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد کاهش یافته است که در صورت حذف تکرار به بیش از ۶۰ درصد خواهد رسید.

 

این عضو کابینه دولت دوزادهم از استرداد ۳۰۰ هزار بلیت قطار و ۲۰۰ هزار بلیت هواپیما خبر داد و گفت: امید است با استمرار پیروی مردم از فتوای مقام معظم رهبری و امتناع از انجام سفر، زنجیره حیات ویروس کرونا به طور کامل قطع شود.

 

ترانزیت در شرایط امروز بسیار مهم است

اسلامی در ادامه این نشست با اشاره به گزارش‌های عملکردی بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت بیان داشت: بنا به شرایط امروز کشور، ترانزیت و برقراری تجارت با توجه به فرافکنی رسانه‌های خارجی در جهت تضعیف جریان تولید بسیار حائز اهمیت است. بنابر این از جریان تولید و تجارت کشور باید مراقبت شود.

 

وزیر راه و شهرسازی در ادامه بر حمل‌ونقل دارو و کالاهای خاص از مبادی تولید به مراکز توزیع تاکید کرد و گفت: باید این اقدام و پشتیبانی از آن با سرعت و تحت پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور محقق شود و جامعه حمل‌ونقل وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهد.

 

این عضو کابینه دولت دوازدهم با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی و احتمال وقوع سیلاب در چند استان کشور یادآور شد: راهداران و ماشین‌آلات در قالب قرارگاه مرکزی مدیریت بحران سازمان در حالت آماده باش هستند و خوشبختانه با برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای تدابیری اندیشیده شده تا اقدامات امدادی برای جلوگیری از آسیب‌دیدگی جدی و تحمیل خسارت‌های سنگین به راه‌ها و ابنیه فنی کشور انجام شود.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->