رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

دستگیری سارق حرفه‌ای پس از آزادی از زندان

  • کد خبر: ۲۱۸۲۵۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
دستگیری سارق حرفه‌ای پس از آزادی از زندان
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار که به تازگی از زندان آزاد شده بود، در حین سرقت در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد قاسم طرهانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی پیش با وقوع چند فقره سرقت کمپرسورهای کولرگازی در محدوده باقرشهر و طرح شکایت از سوی شهروندان، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران تجسس کلانتری ۱۷۵ قرار گرفت و آنان با حضور در محل سرقت و انجام بررسی‌های میدانی، متوجه شدند که سارق با تخریب قفل‌های ورودی منازل و مغازه‌ها اقدام به سرقت پمپ‌ها و کمپرسورهای کولر گازی کرده است.

وی با بیان اینکه تیم‌های عملیات کلانتری با انجام اقدامات اطلاعاتی  و تحقیقات گسترده موفق شدند تا مشخصاتی از سارق را به دست آورند، گفت:‌همچنین در بررسی‌های انجام شده از بانک هویتی مجرمان، مشخص شد که این فرد جرو متهمان سابقه‌داری است که به تازگی از زندان آزاد شده است. با کسب این اطلاعات اقدامات برای دستگیری متهم آغاز شد.

دستگیری در آخرین روز ۱۴۰۲

طرهانی ادامه داد:‌ ماموران با انجام گشت‌زنی‌های‌های هدفمند در ساعات پیک جرائم در نقاط جرم خیز، سرانجام موفق شدند در آخرین روز سال ۱۴۰۲ این سارق را هنگام سرقت کمپرسور کولرگازی یک مغازه مشاهده و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه متهم به مقر انتظامی منتقل شد، گفت: ماموران در بازرسی از وسایل همراه متهم دو دستگاه کمپرسور کولر گازی به ارزش دو میلیارد ریال را کشف و ضبط کردند. متهم نیز تحت بازجویی قرار گرفت که درجریان آن به جرم خود مبنی بر سرقت اماکن خصوصی و سه فقره سرقت دیگر به همین شیوه اعتراف کرد. این فرد انگیزه‌اش از ارتکاب سرقت را تامین نیازهای مالی‌اش عنوان کرد.

به گفته وی، برای متهم دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->