هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بیماری سالک چیست، چگونه انتقال می‌یابد و چطور می‌توانیم از آن پیشگیری کنیم؟ | زخم‌های بزرگ پشه‌های کوچک صاحب نمایشگاه خودرو، کلاهبرداری ۷۰۰ میلیاردی کرد جذب فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های محیط‌بانی به عنوان سربازان محیط زیست امکان انتخاب رشته با هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران + لینک ورود به سامانه رتبه یک تجربی کنکور ۱۴۰۴ در واکنش به شایعات فضای مجازی: هیچ امکانات خارج از عرفی نداشتم
سرخط خبرها

پلیس مشهد عامل جنایت خانوادگی را در خواب دستگیر کرد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۵۴۸
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
پلیس مشهد عامل جنایت خانوادگی را در خواب دستگیر کرد + عکس
جوانی که در یک نزاع خانوادگی، برادر شوهر خاله اش را با ضربات کارد به قتل رسانده و سپس برای فرار از مجازات اقدام به خودزنی کرده بود، در عملیات ضربتی کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی در تشریح ماجرای این جنایت خانوادگی گفت: صبح روز چهارشنبه گذشته و درحالی که هنوز نیرو‌های انتظامی برای احساس آرامش و امنیت مردم در شب چهارشنبه سوری در کف خیابان‌ها حضور داشتند، وقوع درگیری شدید خانوادگی در بولوار شهید کامیاب مشهد به پلیس گزارش شد و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان کارآزموده پلیس آگاهی درحالی عازم بیمارستان شهید هاشمی نژاد شدند که یکی از مجروحان این حادثه وحشتناک به دلیل عوارض ناشی از اصابت ضربه چاقو جان خود را از دست داده بود.

سردار سرتیپ دوم احمدنگهبان افزود: بلافاصله تحقیقات پلیسی با راهنمایی‌ها و دستورات قضایی قاضی «محمود عارفی راد» (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) آغاز و مشخص شد که «محسن-الف» در پی هجوم چند نفر که سوار بر خودروی ال ۹۰ و موتورسیکلت بوده اند در منزل مسکونی به قتل رسیده است؛ بنابراین کارآگاهان به محل وقوع نزاع رفتند و درکنار مقام قضایی به تحقیقات تخصصی خود ادامه دادند. بررسی‌های آنان نشان داد که «محسن-الف» (جوان ۳۸ ساله) با ضربه چاقوی یکی از بستگانش به نام «محمد-ش» به قتل رسیده و هم اکنون متهم به قتل به مکان نامعلومی گریخته است.

این مقام ارشد انتظامی که هنوز با حفظ سمت، فرماندهی انتظامی مشهد را نیز به عهده دارد به دستگیری متهم در کمتر از ۲۴ ساعت اشاره کرد وگفت: با دستگیری برخی شرکت کنندگان در نزاع مذکور، بی‌درنگ گروهی از کارآگاهان با نظارت مستقیم سرهنگ جواد بیگی (رئیس اداره جنایی آگاهی مشهد) تحقیقات گسترده‌ای را برای دستگیری متهم فراری آغاز کردند و مکان‌های مختلفی را با هماهنگی قاضی ویژه قتل عمد به محاصره درآوردند؛ اما هر بار متهم با همکاری بعضی از اطرافیانش مخفیگاه خود را تغییر می‌داد. با وجود این، کارآگاهان با بهره‌گیری از توان اطلاعاتی و تجهیزات و فناوری‌های نوین پلیسی، بالاخره آخرین مکان حضور وی را به طور نامحسوس زیر نظر گرفتند و عملیات را بنا به دلایل شگرد‌های تخصصی پلیس به تاخیر انداختند.

پلیس مشهد عامل جنایت خانوادگی را در خواب دستگیر کرد + عکس

سرتیپ دوم نگهبان در ادامه گفت: کارآگاهان که خود نیز از شب قبل و به خاطر حفظ آرامش شهروندان سحری و افطار خود را نیز در کف خیابان‌های مشهد صرف کرده بودند، منتظر ماندند تا متهم با خیال راحت به بستر خواب برود و سپس عملیات را آغاز کنند.

کلیددار امنیت مشهد خاطر نشان کرد: به محض این که کارآگاهان همه جوانب امنیتی را در اطراف مخفیگاه متهم، بررسی کردند، دستور ورود به مخفیگاه صادر شد و آنان در حالی به آرامی وارد مخفیگاه شدند که متهم در رختخواب به خواب عمیقی فرو رفته بود و در برخی نقاط بدنش نیز آثار جراحت و خون وجود داشت.

سرتیپ دوم نگهبان به آثاری از خودزنی روی پیکر متهم به قتل نیز اشاره کرد و افزود: در همان بررسی‌های اولیه تخصصی پس از انتقال متهم به مقر انتظامی مشخص شد که وی برای فرار از مجازات، اقدام به خود زنی کرده است که تحقیقات در این باره توسط سروان منفرد (افسر پرونده) همچنان ادامه دارد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: طی ۱۲ ساعت در مشهد ۳ قتل رخ داد که با تلاش شبانه روزی عوامل انتظامی و تنها در کمتر از ۲۴ ساعت عاملان دو جنایت دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند و عوامل وقوع نزاع خونبار در منطقه الهیه مشهد نیز شناسایی شده اند که به‌زودی در چنگ عدالت گرفتار خواهند شد. اما با توجه به نظر مقام قضایی در صورتی که برخی شرکت گنندگان در این نزاع که نقشی در وقوع جنایت نداشتند، خودشان تسلیم قانون شوند، تحت حمایت‌های قضایی قرار می‌گیرند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->