مرگ و میر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی استان برچیده خواهند شد رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی
سرخط خبرها

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۱۱۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس
سارقی که مدتی پیش به دنبال انتشار فیلمی از صحنه سرقت بی‌رحمانه در فضای مجازی دستگیر شده بود، بار دیگر موقع دزدی از یک زن به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبهشت گذشته بود که فیلمی از کیف قاپی خشن از یک زن کهنسال در فضای مجازی، دل‌ها را تکان داد و احساس نفرت از موتورسوار سیاه پوش را به اوج رساند. دراین صحنه سرقت که دزد بی رحم طعمه خود را حدود ۳۰ متر روی زمین می‌کشاند، به حدی دردناک بود که با صدور دستوری ویژه از سوی فرمانده انتظامی مشهد، نیرو‌های انتظامی تلاش گسترده‌ای را برای دستگیری جوان موبوکسوری آغاز کردند و پس از ساعت‌ها ردزنی اطلاعاتی بالاخره او را با همکاری شهروندان وظیفه شناس به دام انداختند.

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

این جوان به حدود ۸۰ فقره کیف زنی وگوشی قاپی از زنان ودختران اعتراف کرد و درحالی که دو قبضه سلاح سرد ترسناک نیز از وی کشف شده بود روانه زندان شد.

در همین حال تصاویری از صحنه‌های بی رحمانه سرقت وتصویر متهم در رسانه‌های گروهی نقش بست به گونه‌ای که درمیان شهروندان «گرگ سیاه» لقب گرفت، اما با گذشت حدود ۱۰ ماه از این ماجرای تکان دهنده، بازهم اخباری از کیف زنی‌های موتورسوار سیاه پوش، نیرو‌های انتظامی را به تکاپو انداخت وبا توجه به اهمیت جرایم خشن در مشهد، دستور محرمانه‌ای از سوی سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) برای پیگیری کیف قاپی‌های موتورسوار مذکور صادر شد. بدین ترتیب گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری با هدایت ونظارت مستقیم سرهنگ احمد زمانی (رئیس کلانتری قاسم آباد) وارد عمل شدند وبررسی‌های تخصصی گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادند چراکه تعدادی از سرقت‌های موتورسوار سیاه پوش در منطقه قاسم آباد رخ داده بود.

درحالی که ردزنی‌های اطلاعاتی برای شناسایی کیف قاپ خشن از طریق بازبینی دوربین‌های ترافیکی ادامه داشت ناگهان ظهر بیست ویکم اسفند خبر واژگونی موتورسوار جوان در تقاطع بولوار امامیه ودکتر حسابی، در بی سیم‌های پلیس پیچید وبلافاصله نیرو‌های نزدیک‌ترین گشت انتظامی عازم محل مذکور شدند ودرحالی حلقه‌های قانون را بر دستان موتورسوار سیاه پوش گره زدند که شهروندان او را محاصره کرده بودند. اما لحظاتی بعد ماجرای دستگیری موتورسوار مذکور اهمیت ویژه‌ای یافت چراکه ماموران انتظامی دوباره «گرگ سیاه» را شکار کرده بودند.

طولی نکشید که با انتقال «گرگ سیاه» و موتورسیکلت طرح هوندای وی به مقر انتظامی، تحقیقات ریزبینانه‌ای به سرپرستی سرهنگ بهنام رضایی (رئیس دایره تجسس) آغاز ومشخص شد که «گرگ سیاه» کیف زن ۵۵ ساله‌ای را از روی دوش وی ربوده، اما با فریاد‌های مال باخته و هجوم شهروندان وظیفه شناس، کنترل موتورسیکلت را از دست داده و درحالی حاشیه خیابان واژگون شده است که کیف سرقتی را نیز درون بوته‌های شمشاد انداخته بود.

بررسی‌های مقدماتی افسران دایره تجسس نشان داد که «گرگ سیاه» قبل از دستگیری، کیف زن دیگری را در بولوار شهید فلاحی ربوده و در بولوار توس نیز گوشی تلفن یک زن را به سرقت برده است.

از سوی دیگر وقتی این دزد بی رحم که هنوز تصاویر جرایم خشن وی در فضای مجازی خودنمایی می‌کند به کیف زنی‌های دیگری اعتراف کرد، بررسی‌های ویژه‌ای با دستور مقام قضایی در این باره آغاز شد و «گرگ سیاه» به پلیس آگاهی مشهد انتقال یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->