۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۱۱۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس
سارقی که مدتی پیش به دنبال انتشار فیلمی از صحنه سرقت بی‌رحمانه در فضای مجازی دستگیر شده بود، بار دیگر موقع دزدی از یک زن به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبهشت گذشته بود که فیلمی از کیف قاپی خشن از یک زن کهنسال در فضای مجازی، دل‌ها را تکان داد و احساس نفرت از موتورسوار سیاه پوش را به اوج رساند. دراین صحنه سرقت که دزد بی رحم طعمه خود را حدود ۳۰ متر روی زمین می‌کشاند، به حدی دردناک بود که با صدور دستوری ویژه از سوی فرمانده انتظامی مشهد، نیرو‌های انتظامی تلاش گسترده‌ای را برای دستگیری جوان موبوکسوری آغاز کردند و پس از ساعت‌ها ردزنی اطلاعاتی بالاخره او را با همکاری شهروندان وظیفه شناس به دام انداختند.

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

این جوان به حدود ۸۰ فقره کیف زنی وگوشی قاپی از زنان ودختران اعتراف کرد و درحالی که دو قبضه سلاح سرد ترسناک نیز از وی کشف شده بود روانه زندان شد.

در همین حال تصاویری از صحنه‌های بی رحمانه سرقت وتصویر متهم در رسانه‌های گروهی نقش بست به گونه‌ای که درمیان شهروندان «گرگ سیاه» لقب گرفت، اما با گذشت حدود ۱۰ ماه از این ماجرای تکان دهنده، بازهم اخباری از کیف زنی‌های موتورسوار سیاه پوش، نیرو‌های انتظامی را به تکاپو انداخت وبا توجه به اهمیت جرایم خشن در مشهد، دستور محرمانه‌ای از سوی سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) برای پیگیری کیف قاپی‌های موتورسوار مذکور صادر شد. بدین ترتیب گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری با هدایت ونظارت مستقیم سرهنگ احمد زمانی (رئیس کلانتری قاسم آباد) وارد عمل شدند وبررسی‌های تخصصی گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادند چراکه تعدادی از سرقت‌های موتورسوار سیاه پوش در منطقه قاسم آباد رخ داده بود.

درحالی که ردزنی‌های اطلاعاتی برای شناسایی کیف قاپ خشن از طریق بازبینی دوربین‌های ترافیکی ادامه داشت ناگهان ظهر بیست ویکم اسفند خبر واژگونی موتورسوار جوان در تقاطع بولوار امامیه ودکتر حسابی، در بی سیم‌های پلیس پیچید وبلافاصله نیرو‌های نزدیک‌ترین گشت انتظامی عازم محل مذکور شدند ودرحالی حلقه‌های قانون را بر دستان موتورسوار سیاه پوش گره زدند که شهروندان او را محاصره کرده بودند. اما لحظاتی بعد ماجرای دستگیری موتورسوار مذکور اهمیت ویژه‌ای یافت چراکه ماموران انتظامی دوباره «گرگ سیاه» را شکار کرده بودند.

طولی نکشید که با انتقال «گرگ سیاه» و موتورسیکلت طرح هوندای وی به مقر انتظامی، تحقیقات ریزبینانه‌ای به سرپرستی سرهنگ بهنام رضایی (رئیس دایره تجسس) آغاز ومشخص شد که «گرگ سیاه» کیف زن ۵۵ ساله‌ای را از روی دوش وی ربوده، اما با فریاد‌های مال باخته و هجوم شهروندان وظیفه شناس، کنترل موتورسیکلت را از دست داده و درحالی حاشیه خیابان واژگون شده است که کیف سرقتی را نیز درون بوته‌های شمشاد انداخته بود.

بررسی‌های مقدماتی افسران دایره تجسس نشان داد که «گرگ سیاه» قبل از دستگیری، کیف زن دیگری را در بولوار شهید فلاحی ربوده و در بولوار توس نیز گوشی تلفن یک زن را به سرقت برده است.

از سوی دیگر وقتی این دزد بی رحم که هنوز تصاویر جرایم خشن وی در فضای مجازی خودنمایی می‌کند به کیف زنی‌های دیگری اعتراف کرد، بررسی‌های ویژه‌ای با دستور مقام قضایی در این باره آغاز شد و «گرگ سیاه» به پلیس آگاهی مشهد انتقال یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->