مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!  
سرخط خبرها

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۷۱۱۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس
سارقی که مدتی پیش به دنبال انتشار فیلمی از صحنه سرقت بی‌رحمانه در فضای مجازی دستگیر شده بود، بار دیگر موقع دزدی از یک زن به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبهشت گذشته بود که فیلمی از کیف قاپی خشن از یک زن کهنسال در فضای مجازی، دل‌ها را تکان داد و احساس نفرت از موتورسوار سیاه پوش را به اوج رساند. دراین صحنه سرقت که دزد بی رحم طعمه خود را حدود ۳۰ متر روی زمین می‌کشاند، به حدی دردناک بود که با صدور دستوری ویژه از سوی فرمانده انتظامی مشهد، نیرو‌های انتظامی تلاش گسترده‌ای را برای دستگیری جوان موبوکسوری آغاز کردند و پس از ساعت‌ها ردزنی اطلاعاتی بالاخره او را با همکاری شهروندان وظیفه شناس به دام انداختند.

کیف قاپ خشن در مشهد به دام پلیس افتاد + عکس

این جوان به حدود ۸۰ فقره کیف زنی وگوشی قاپی از زنان ودختران اعتراف کرد و درحالی که دو قبضه سلاح سرد ترسناک نیز از وی کشف شده بود روانه زندان شد.

در همین حال تصاویری از صحنه‌های بی رحمانه سرقت وتصویر متهم در رسانه‌های گروهی نقش بست به گونه‌ای که درمیان شهروندان «گرگ سیاه» لقب گرفت، اما با گذشت حدود ۱۰ ماه از این ماجرای تکان دهنده، بازهم اخباری از کیف زنی‌های موتورسوار سیاه پوش، نیرو‌های انتظامی را به تکاپو انداخت وبا توجه به اهمیت جرایم خشن در مشهد، دستور محرمانه‌ای از سوی سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) برای پیگیری کیف قاپی‌های موتورسوار مذکور صادر شد. بدین ترتیب گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری با هدایت ونظارت مستقیم سرهنگ احمد زمانی (رئیس کلانتری قاسم آباد) وارد عمل شدند وبررسی‌های تخصصی گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادند چراکه تعدادی از سرقت‌های موتورسوار سیاه پوش در منطقه قاسم آباد رخ داده بود.

درحالی که ردزنی‌های اطلاعاتی برای شناسایی کیف قاپ خشن از طریق بازبینی دوربین‌های ترافیکی ادامه داشت ناگهان ظهر بیست ویکم اسفند خبر واژگونی موتورسوار جوان در تقاطع بولوار امامیه ودکتر حسابی، در بی سیم‌های پلیس پیچید وبلافاصله نیرو‌های نزدیک‌ترین گشت انتظامی عازم محل مذکور شدند ودرحالی حلقه‌های قانون را بر دستان موتورسوار سیاه پوش گره زدند که شهروندان او را محاصره کرده بودند. اما لحظاتی بعد ماجرای دستگیری موتورسوار مذکور اهمیت ویژه‌ای یافت چراکه ماموران انتظامی دوباره «گرگ سیاه» را شکار کرده بودند.

طولی نکشید که با انتقال «گرگ سیاه» و موتورسیکلت طرح هوندای وی به مقر انتظامی، تحقیقات ریزبینانه‌ای به سرپرستی سرهنگ بهنام رضایی (رئیس دایره تجسس) آغاز ومشخص شد که «گرگ سیاه» کیف زن ۵۵ ساله‌ای را از روی دوش وی ربوده، اما با فریاد‌های مال باخته و هجوم شهروندان وظیفه شناس، کنترل موتورسیکلت را از دست داده و درحالی حاشیه خیابان واژگون شده است که کیف سرقتی را نیز درون بوته‌های شمشاد انداخته بود.

بررسی‌های مقدماتی افسران دایره تجسس نشان داد که «گرگ سیاه» قبل از دستگیری، کیف زن دیگری را در بولوار شهید فلاحی ربوده و در بولوار توس نیز گوشی تلفن یک زن را به سرقت برده است.

از سوی دیگر وقتی این دزد بی رحم که هنوز تصاویر جرایم خشن وی در فضای مجازی خودنمایی می‌کند به کیف زنی‌های دیگری اعتراف کرد، بررسی‌های ویژه‌ای با دستور مقام قضایی در این باره آغاز شد و «گرگ سیاه» به پلیس آگاهی مشهد انتقال یافت.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->